Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

shorts

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Shorts til kvinder, sol & sommer

Shorts! Måske nok så afgjort mest en sommerting, men altså, hvis det virkelig er højsommer, humøret er højt og solen skinner varmt, hvad er så bedre end et par skønne shorts at klare varmen i? Der er i hvert fald mulighed for ventilation til benene, hvis vejret ikke står alt for stille. Og derfor finder du shorts til kvinder i lidt forskellig længde og materialer, denim-shorts, bæk & bølge, tencel, økologisk bomuld mm og fælles for dem alle er, at det er shorts, der er dejlige at have på og shorts der er produceret fair og ordentligt. Lige som alt det øvrige hos Langsamt.

Uanset om du ønsker dig denim-shorts eller GOTS-certificerede økologiske shorts finder du dem her!

Om det er denim-shorts eller blødt vævede shorts i en tyndere kvalitet, så finder du et udvalg her. Langt de fleste er i Gots-certificeret økologisk bomuld, nogle i en blanding af økologisk bomuld og genanvendt bomuld og atter andre i tencel, der også har en svalende effekt i varmen. Du finder cykelshorts fra danske mærker som Basic Apparel og shorts fra Colorful Standard, Schulz by Crowd, Serendipity Organics og Signe Anine. Sidstnævnte sågar syet i Danmark. Er det jeans-shorts, du går efter, kan vi også klare den med et udvalg fra nogle af de bedste jeans-mærker, der også tænker etikken ind i æstetikken. Det er selvfølgelig shorts til kvinder fra mærkerne Mud Jeans og Nudie Jeans.

Glæd dig til en sommerdag med bare ben og skønne Slow Fashion shorts fra Langsamt, der også gør glad i sjælen, fordi produktionen er i orden.