Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

herretøj/unisex

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Herretøj & unisex designs: Cool overshirts og strik fra bla Klaus Samsøe, Henrik Vibskov og Colorful Standard

Klaus Samsøe og Colorful Standard er to vidunderlige danske mærker med kvalitetstøj, du længe har kunnet finde på hylderne i Langsamt. Både i butikkerne på Vesterbro og i Roskilde og hos Langsamt online. Og specielt hos førstnævnte er det i virkeligheden mest kvalitetstøj til mænd og unisex designs, altså mest en dels herretøj. Det har vi bare ikke skiltet så meget med. Men vi har nu haft Klaus Samsøe og hans dejlige overshirts og trøjer hos Langsamt i mere end 4 år og altid været lige begejstrede lige som vores kunder – både mænd og kvinder – så vi tænkte, at det nu er på tide, at springe ud med en lille kategori af tøj til herre. Eller måske rettere lækkert og brugbart kvalitetstøj, som alle kan bruge uanset køn. For Colorful Standard designer også til alle.

Klaus Samsøe er en sand mester i såkaldte overshirts, som er en blanding mellem en jakke og en skjorte. Overshirten kan bruges som begge dele eller et mere afslappet og cool alternativ til en blazer. Den er vel nok ved at blive et klassisk stykke herretøj. Skal din mand have et afslappet, trendy look, så prøv med en Klaus Samsøe overshirt. Eller nyd dem selv. Et andet dansk design ikon er Henrik Vibskov, der både har herretøj og designs, der kan bruges af alle. Dem finder du også nogen af i kategorien af tøj til herre. Colorful Standard er basistøj og huer og halstørklæder – også unisex, dermed kan du også shoppe Colorful Standard her til dit tøj.

Sømandstrøjen – en klassiker i den danske herregarderobe

Ud over design og en ansvarlig produktion, kigger vi også altid langt efter det gode håndværk og kvalitet. I den sammenhæng har vi længe haft kig på det danske herremærke S.N.S. Herning, der siden 1919 har skabt danske klassikere i høj kvalitet. Ikke mindst sømandstrøjen, som vi anser for et et dansk design ikon. En tidløs trøje, der med sine isolerende ‘bobler’ eller knopper var særligt populær blandt vejrbidte mænd til søs. Knopperne er nemlig grunden til sømandstrøjens unikke varmeevne. Sømandstrøjen er stadig en trøje, mange holder af – dem finder du også i vores udvalg.

Gots-certificeret økologisk yogatøj til herrerne

Sidst men ikke mindst finder du nu også et mindre udvalg af vores dejlige yogatøj til herre fra yogamii. Et dansk mærke med Gots-certificeret økologisk yogatøj, vi har i butikken og da de også designer yogatøj til herre, var det oplagt at lade dig, der kigger med her få muligheden for at bestille det hjem også. Tag godt imod vores lille kategori af herretøj udsøgt med kærlighed og glæde.