Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Kartotek

Kartotek Copenhagen designer smukke notesbøger, guidede bøger og kalendere til fordybelse i hverdagen. Kartotek hylder det sanselige og analoge ved det at skrive på papir, og deres æstetisk er gennemført elegant, skandinavisk og tidsløs. Derfor kan du være sikker på smukke grafiske omslag uanset om det er en Kartotek kalender, en Kartotek notesbog eller bog til minder eller refleksion du forelsker dig i. Glæd dig til ro og refleksion og små fredfyldte rum i din hverdag med Kartotek Copenhagen ved hånden.

Sæt tempoet ned med Kartotek Copenhagen og inviter roen indenfor

Synes du også, det hele kan gå lidt for hurtigt en gang i mellem? Og er du træt af at næsten alt foregår online? Så tag dig et velfortjent helle med Kartotek Copenhagen. Kalendere og notesbøger til fordybelse og kreativitet i gennemførte designs og miljøvenligt fremstillet. Kartotek kalender og notesbog er for dig, der elsker det analoge, rolige og tekstile eller bare gerne vil have lidt mere af det i din hverdag i form af lækkert FSC-certificeret papir og omslag, du kan føle på og glædes over, den ro det giver selv at skrive i hånden og at tage sig tiden til det. Af nærvær og fokus.

Find de smukke Kartotek kalendere, Guided Journals og notesbøger her

Hos Langsamt har vi særligt forelsket os i Kartotks Guided Journals. Det er enkle og overskuelige notesbøger du kan bruge til daglig refleksion og fordybelse – lidt som en dagbog over dine tanker. Derfor finder du flere Guided Journals, lige som du finder notesbøger, kalendere og dagbøger med linjerede sider og med såkaldte ‘dot grid’ – prikkede – og blanke sider. Altid smukke grafiske omslag og de helt enkle og stilrene. Du finder både Kartotek notesbøger mm i hard back og med bløde omslag. Kartotek Copenhagen er en dansk designvirksomhed med notesboger i høj kvalitet og gennemført design, fremstillet i EU. Faktisk mest en dels i Danmark og Sverige.

Lidt om kvaliteten og miljøhensyn hos Kartotek Copenhagen

De fleste af Kartoteks kalendere og notesbøger trykkes i Danmark på et svanemærket trykkeri med alle relevante miljøcertificeringer. Det meste papir er svensk FSC-certificeret papir, der kommer fra en af de mest bæredygtige papirmøller i verden. Det går bla på et lavt vandforbrug og recirkulering. Nyd enhver Kartotek notesbog og kalender helt ud til fingerspidserne og lad dig invitere til rofyldte øjeblikke med papir og pen.