Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Fjord Ruby

FJORD RUBY designer klassiske jakker og frakker i elegante tidløse snit. Hos Fjord Ruby vælger de kraftige, varme uldkvaliteter i mange smukke farver og teksturer. Til forårs-halvåret har de fundet lækre hør-kvaliteter. Jakker og frakker hos FJORD RUBY er syet af reststof fra møbel-og interiør industrien. Skattekisten af disse reststoffer skaber dogmet for deres smukke Limited Edition jakker.

Frakker & jakker i gennemarbejdede designs og høj skrædderkunst fra Fjord Ruby

Det er to kvinder, der står bag det danske mærke Fjord Ruby. Deres fælles kærlighed til klassisk skrædderi og frakker er ikke til at tage fejl af. Sammen har de udviklet et frakke-mærke med en ansvarlig og bæredygtig agenda og holder du af kvalitet og skrædder kunst, så tag et kig på deres smukke frakker og jakker. Dansk Slow Fashion, man bestemt ikke bliver træt af at kigge på. Der er kun glæde og en glad venten på at tage frakken på igen, hvis man ejer en. Hos frakke-mærket er der ingen bæredygtighed uden god pasform og kvalitet i materialer. Det kan du glæde dig til 🙂

Fjord Ruby fremstiller udelukkende deres frakker og jakker i reststoffer fra møbel industrien. Det betyder ofte ganske få styk af en enkelt farve. Modellerne er nemlig de samme klassiske, men i forskelligt stof, alt efter, hvad de to kvinder finder af gode skatte. For de har en høj æstetisk sans og vælger kun stof, der næsten er et kunsværk i sig selv. Glæd dig, hvis du forelsker dig i en og den bliver din.