Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Basic Apparel Nata Shorts

799,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL

Nata Shorts fra danske Basic Apparel i en landing af hør og økologisk bomuld. Shortsene har læg foran og en paspel lomme bagpå, og mulighed for at justerer taljen med en indvending elastik

XS: Hoftevidde: 98 cm, Indersøm længde: 12 cm
S: Hoftevidde: 102 cm, Indersøm længde: 13 cm
M: Hoftevidde: 106 cm, Indersøm længde: 14 cm
L: Hoftevidde: 110 cm, Indersøm længde: 15 cm
XL: Hoftevidde: 114 cm, Indersøm længde: 16 cm
XXL: Hoftevidde: 120 cm, Indersøm længde: 16 cm

Farve: Natural melange
Kvalitet: 51% Linen, 49% Organic Cotton
Vaskeanvisning: Vi anbefaler altid 30 grader

Materialer: Hør, Økologisk bomuld

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.