Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard økologiske shorts desert khaki

475,00kr.

by Colorful Standard

Vælg størrelse: SML

Ud i det blå med klip klapper på og i skønne økologiske sommershorts fra Colorful Standard

 

Colorful Standard økologiske shorts desert khaki. Ud i det blå med klip klapper på og et par super behagelige shorts i blød økologisk bomulds twill. Så er det sommer! Og disse shorts er bestemt værd at eje, hvis shorts er dit yndlingseje eller yndlingstøj om sommeren. I et skønt lidt boxy snit med elastisk talje, der gør dem endnu mere behagelige – og lommer! Selvfølgelig skal der lommer til – også på dine shorts. Her er farven desert khaki, men du finder dem også i andre farver på vores Langsamt hylder. Slow Clothing fairly made – også når det kommer til Colorful Standards sommershorts.

 

Colorful Standard økologiske shorts desert khaki:

 

Lidt store i strørrelsen – vælg eventuelt en størrelse mindre end du plejer

Pasform: Relaxed, boxy fit

Materiale: 100% økologisk bomuld (twill)

Farve: Desert Khaki

Miljøvenlig indfarvning af garn

For-vasket

Garment dyed

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

PETA approved Vegan

 

Dansk brand med fokus på farveglæde, høje & bløde kvaliteter som standard og økologi & ansvarlighed

 

Colorful Standard er et dansk mærke med fokus på designs i masser af farver og farveglæde, med fokus på en høj standard rent kvalitetsmæssigt og også på økologi og en ansvarlig produktion. Alt deres tøj er enten i økologisk bomuld eller genanvendt uld samt lidt tøj i tencel. Men selvfølgelig er brandet altid på udkig efter materialer, der føles bløde og skønne mod huden og samtidig er ansvarligt fremstillet uden at svine i naturen, så det er ikke udelukket, at andre tekstiler finder sin plads i deres kollektioner.

 

Se vores udvalg her af skønt blødt, ansvarligt og økologisk tøj til kvinder fra Colorful Standard

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: OEKO-TEX, PETA-Approved Vegan

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Hvor er det lavet?

Made to last in a sustainable manner at our factory in Barcelos, Portugal.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.