Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard Skjorte – Organic Oversized Shirt

650,00kr.

by Colorful Standard

Vælg størrelse: XSSMLXL

Skønneste bløde og alligevel lidt crispy skjorte fra Colorful Standard – og se lige farven!

 

Colorful Standard Skjorte – Organic Oversized Shirt. Jo, der er mange dejlige ting at sige om denne skjorte: Den er lidt oversized og kan dermed bruges på mange måder både åben og lukket – om sommeren også som sommerjakke – den er ualmindeligt blød og dejlig i kvaliteten og den er i en helt utrolig smuk blå. Er du til en kraftig lys blå og til dejlige skjorter i garderoben, så er denne bestemt værd at eje. Til fint brug såvel som afslappet.

 

Colorful Standard Skjorte – Organic Oversized Shirt:

 

Oversized, let løs skjorte, dog ikke voldsomt oversized

Farve: Pacific blue

Drop-down skuldre

Skjorteflip

Gennemknappet

Længere bagtil end fortil

Lange ærmer

100% økologisk bomuld

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Knald på farver og livsglæde hos danske Colorful Standard – selvfølgelig i økologiske kvaliteter

 

Savner du lidt farveglæde i garderoben, så er Colorful Standard et godt mærke, at kigge på. Specielt hvis du går efter ensfarvet basistøj, for det er for det meste det, de har i kollektionerne. Til gengæld i et væld af farver. Økologisk tøj til både damer og herre – hos Langsamt finder du dog stort set kun Colorful Standard Dame.

 

Colorful Standard er pæredanske, trods det engelskklingende navn. De har egen produktion (fabrik) i Portugal, hvor de fremstiller deres tøj, så de dermed selv kan styre, hvor mange styk af hver. Det kan de i endnu højere grad, fordi de først farver eksempelvis denne skjorte, efter den er syet. Det sparer dem overskud af stof og det gør deres tøj en lille smule blødere og mere farvestærkt. Og så arbejder Colorful Standard udelukkende i økologisk bomuld og i deres strik i genanvendt uld. Det kan vi lide!

 

Se hele vores udvalg her af økologisk dametøj og strik i genanvendt uld fra Colorful Standard

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.