Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Grobund Molly nederdel den i quiltet print

749,00kr.

by Grobund

Vælg størrelse: SMLXL

Nederdelen Molly er en blandt mange skønner nederdele fra GROBUND, men denne nederdel skiller sig ud fra de andre. Molly er en kort nederdel med knapper ned foran og lommer i siden.

Nederdelen er syet i økologisk vævet bomuld – poplin – som virker let og crispy, og det giver et virkelig flot fald i stoffet og et elegant udtryk til nederdelen. Det flotte quilt-mønster sætter lidt kulør på hverdagen i de blå og beige toner, og giver lidt kant til nederdelens feminine udtryk.

Molly nederdelen har fylde og sidder flot. Den har et glat forstykke og elastik på bagstykket i taljen. Molly nederdelen har store lommer i siden, hvilket både er rart og praktisk.

Nederdelen er  økologisk og certificeret GOTS.

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

tyrkiet

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.