Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Henrik Vibskov Flat Jacket Khaki green

2.000,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSS

Cool forårsjakke og oversized blazer fra Henrik Vibskov

 

Henrik Vibskov Flat Jacket Khaki green. Er du til Henrik Vibskov, så er der her endnu en jakke at falde i svime over. Eller måske nærmere en blazer – eller et Henrik Vibskov take på en blazer, for helt traditionel og klassisk er den selvfølgelig ikke. Snittet er ret så oversized og hvad der nok falder nogen i øjnene – måske endda som en undren? – er de flossede kanter. Og det er næsten uanset hvor du kigger hen på jakken, at der er rå og flossede kanter. Og det er meningen.

 

Jakken eller blazeren har en bred revers. Den har udvendige syninger ned på oversiden af ærmerne og på skuldre. Vibskov jakken er to-farvet – primært khaki grøn med kanter i en lysere grøn. Jakken har nogle overdimensionerede, men flotte trykknapper og så har den store lommer. Nederst går jakken kantet ud nederst i begge sider og får et typisk Vibskov design med en anderledes silhuet. Virkelig cool.

 

Henrik Vibskov Flat Jacket Khaki green:

 

Oversized snit – gå roligt en størrelse ned

Unisex design

Khaki grøn

Store trykknapper som lukning

Store lommer

Ydre syninger, der er flossede i kanten

100% bomuld

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Vildskab og den flotteste jakke fra Henrik Vibskov

 

Der er tit noget vildskab over Henrik Vibskov tøj og designs. Her er han gået ekstra til den med de flossede kanter og det kantede look, jakken har. Det gør den dog ikke mindre flot og tjekket, for der er altid stil og klasse over Vibskov. Hos Langsamt vælger vi normalt udelukkende Vibskov designs i bæredygtige materialer, men her har vi gjort en undtagelse, da jakken er fremstillet i konventionel bomuld. Vi kunne bare ikke lade være! Den er så flot! Og så er den heldigvis lavet under ordentlige arbejdsforhold og i en kvalitet, der er noget nær uopslidelig.

 

Find mere vildskab og se vores øvrige Henrik Vibskov tøj her

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.