Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Hirsch Uldsokker Grøn / Multi

140,00kr.

by Hirsch

Vælg størrelse: 42-4344-4536-3738-3940-41

Klassiske uldsokker med mønster i charmerende fjeld stil med stjerner

 

100% økologisk uld (mulesing-fri)

 

Hirsch er et tysk mærke, der producerer økologiske og strømper og sokker i den fineste kvalitet.

Produkterne, som er produceret i Tyskland, er GOTS-certificeret og lever op til de høje standarter for INV-Best.

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: GOTS, IVN BEST

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

IVN BEST

Kvalitetsmærket 'NATURTEXTIL IVN zertifiziert BEST' – IVN BEST er i virkeligheden den højeste certificering inden for økologisk tøj. Også selvom der ikke er så mange, der kender den herhjemme. For at leve op til certificeringen, skal det givne stykke tøj nemlig være helt og aldeles - 100% - fremstillet af økologiske naturfibre. Ved Gots-certificeringen er det 70-100% og kan dermed godt blandes med andet, det kan tøj med IVN BEST-certificeringen ikke. IVN BEST tager naturligvis også den miljømæssige effekt af hele produktionsprocessen i betragtning fra mark til færdigt produkt. Det samme gælder sociale standarder og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Produceret i Tyskland af uld fra Patagonien. Halvdelen af energien fra fabrikken er fra solenergi placeret på fabrikkens tag.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.