Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Black

89,00kr.

by Joha

Vælg størrelse: SM

Velvære til fødder, krop og sind med Joha uldsokker

 

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Black. Ja, der er ikke så meget andet at sige, end mangler du et par skønne, bløde og behagelige uldsokker, så har Joha i årevis fremstillet disse dejlige uldsokker og vi ved, at rigtig mange er glade for dem. Ren blød merinould, der giver varme til fødderne. Sokker i uld, der er åndbare, varmeregulerende og samtidig transporterer fugten væk fra fødderne.

 

Designet er enkelt i ribstrik og kvaliteten er uovertruffen, både i holdbarhed og at have på. Joha vælger altid bløde og dejlige kvaliteter, som selv uld-følsomme som regel kan holde ud at have på. Få varme i tæer og fødder – og meget længere ind i kroppen – med disse sorte uldstrømper fra Joha.

 

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Black:

 

Materiale: 90% uld (mulesing-fri), 5% polyamid, 5% elastan

Certificeringer: OEKO-TEX, Woolmark Blend. Kvalitet:

Størrelse: S = 35-38, M=39-42

Designet i Danmark, fremstillet i Ukraine

Vask: Uldvask 30º

 

Du kender sikkert det danske mærke Joha – om ikke andet, så hvis du har børn. Johas børnetøj er nemlig kendt blandt stort set alle forældre for dets gode og holdbare kvaliteter til en overkommelig pris. Heldigvis udvidede Joha deres kollektion for snart mange år siden til også at omfatte Joha voksen – og findes både som Joha Herre og Joha Dame. Vi har kun sidstnævnte hos Langsamt, men til gengæld finder du et stort udvalg af Joha tøj, basistøj, sokker, vanter, under mm. Klassikere i basisgarderoben, som altid er dejlige at have på. Certificeret og i god kvalitet fra egen produktion i Ukraine.

 

Find hele vores udvalg her fra Joha

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: OEKO-TEX

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.