Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Beige Melange

89,00kr.

by Joha

Vælg størrelse: SM

Skønne uldsokker til varme i tæerne fra Joha

 

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Beige Melange. Ensfarvede varme uldsokker, der altid er skønne at have i nærheden i vintermånederne. For dig, der er kuldskær også forår og efterår. Brug dem hjemme som ude, til hygge, på ski- og vandreture og til hverdag, hvis der er plads nok i dine støvler eller regnstøvler. Her er farven beige melange, en lys og dejlig farve. Der er også andre farver at vælge i mellem, da uldsokkerne fra Joha fås i en helt del farver.

 

Uldsokkerne fra Joha er en fast komponent i vores kollektion og det kan ske, at vi har flere farver i butikkerne, som ikke altid når at komme online i samme hast, som de bliver solgt. Men sig til, hvis du har farveønsker, vi ikke har hjemme.

 

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Beige Melange:

 

Materiale: 90% uld (mulesing-fri), 5% polyamid, 5% elastan

Certificeringer: OEKO-TEX, Woolmark Blend. Kvalitet:

Størrelse: S = 35-38, M=39-42

Designet i Danmark, fremstillet i Ukraine

Vask: Uldvask 30º

 

Du kender sikkert Joha, der er et ‘gammelt’ dansk børnemærke, der heldigvis også har masser af lækkert basistøj til voksne i kollektionen. Der findes sågar både Joha Herre og Joha Dame, men pt finder du kun et dejligt udvalg fra Joha til kvinder her i butikken. Mest en dels i uld og uld/silke. Og mest basistøj som bluser, toppe, undertøj, mamelukker, sokker og vanter.

 

Joha har egen produktion i Ukraine. De bruger gode kvaliteter til deres tøj, der alt sammen som minimum er OEKO-TEX certificeret.

 

Find hele udvalget her af sokker og andet godt fra Joha

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: OEKO-TEX

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Garment care

Husk først og fremmest, at uld ikke behøver at blive vasket særligt ofte, og kan blive frisket op ved at hænge udendørs eller i badeværelsesdamp. Når du en sjælden gang imellem skal vaske uld, er det vigtigt at bruge vaskemiddel særligt tilpasset uld og finvask som eksempelvis finvask fra Tangent GC. Vask enten i hånden med koldt vand eller i maskinen på et uldprogram ved max 30 grader (dog helst koldt), og brug gerne vaskepose. Udgå tørretumbler og pres i stedet vandet ud med et håndklæde og læg det fladt til at tørre så det holder formen. Hvis du vasker i Hånden skal du lægge det i blød i koldt eller lunket vand i 10-15 minutter uden at massere og vride det. Skyl derefter ulden 4 gange, pres vandet ud uden at vride, og rul det i et håndklæde. Læg det fladt til tørre i stuetemperatur og undgå helst direkte sollys og radiator.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.