Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Navy

89,00kr.

by Joha

Vælg størrelse: SM

Velvære til fødder, krop og sind med uldsokker fra Joha Dame

 

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Navy. Mangler du varme og blødhed til fødderne, så har Joha de mest perfekte og dejlige uldsokker. Her er det farven navy – og som du sikkert allerede ved, så har vi dem også i flere dejlige farver. Joha har i årevis fremstillet disse skønne uldsokker til hele familien i høj kvalitet og til glæde for mange. Her er det Joha Dame, men i princippet kan alle bruge dem, da det er de samme, du også finder til herre og barn.

 

Johas sokker i uld giver varme til fødderne samtidig med, at de er varmeregulerende, åndbare og transporterer fugt væk fra fødderne. Et must til den kølige del af året i uovertruffen kvalitet, der holder godt – også pasform. En ekstra blødhed, der gør Joha uldstrømper og uldsokker til at holde ud at have på også for uldfølsomme. Ikke alt for kraftige i kvaliteten, så du kan også bruge dem som strømper, hvis der er plads i skoen.

 

Joha Dame Uldsokker – Wool Socks Navy:

 

Materiale: 90% uld (mulesing-fri), 5% polyamid, 5% elastan

Certificeringer: OEKO-TEX, Woolmark Blend.

Størrelse: S = 35-38, M=39-42

Designet i Danmark, fremstillet i Ukraine

Vask: Uldvask 30º

 

Joha er et gammelkendt mærke for de fleste herhjemme. De har da også designet og produceret lækkert uldtøj for hele familien siden 1963. I starten mest for baby og barn, men nu findes også Joha Dame og Joha Herre – vi har kun førstnævnte hos Langsamt.

 

Joha har egen produktion i Ukraine og produktionen er heldigvis ikke slemt berørt af krigen, da den ligger tæt på den polske grænse. Joha vil helst bibeholde produktionen der og gør alt for at bibeholde arbejdspladser og den gode kvalitet, de ukrainske medarbejdere fremstiller. Der er lidt forsinkelser grundet svingende el, men indtil videre går det. Det er vi glade og taknemmelige for. Det er nemlig gode og skønne produkter, der kommer derfra, både uldsokkerne og andet basistøj i uld samt det i uld & silke.

 

Find hele vores udvalg af uldsokker og basistøj som toppe, bluser og undertøj her fra Joha

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: OEKO-TEX

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.