Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Golden Brown

89,00kr.

by Joha

Vælg størrelse: SM

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Gyldentbrune uldsokker i lækker uld og rib-strik fra Joha Dame

 

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Golden Brown. En smuk gyldenbrun er farven på dette par uldsokker fra Joha Dame. Kan naturligvis bruges af alle i størrelserne 35-42, for faktisk laver Joha disse uldsokker til alle i familien fra baby og barn til herre og dame. Og uanset til hvem, er det et par skønne, dejlige og bløde uldsokker, man med glæde hopper i igen og igen. Og får lidt varmere og gladere fødder.

 

Joha uldsokker er strikket i rib, men altså virkelig bløde. Der er ikke noget hårdhed i den mulesing-fri uld, de er strikkede i og sokkerne er Oeko-tex certificerede. Nyd dem hjemme som ude, til træning, vandretur, på skiferien og til hverdag i de af dine støvler og regnstøvler, der har plads nok. Det er nu ikke en super tyk sok, så den kan sagtens bruges som en kraftig strømpe også.

 

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Golden Brown

 

Materiale: 90% uld (mulesing-fri), 5% polyamid, 5% elastan

Certificeringer: OEKO-TEX, Woolmark Blend. Kvalitet:

Størrelse: S = 35-38, M=39-42

Designet i Danmark, fremstillet i Ukraine

Vask: Uldvask 30º

 

Uldsokkerne kommer fra Johas egen produktion i Ukraine, hvor Joha gør alt for at bibeholde arbejdspladserne for deres ansatte. Fabrikken ligger i et ikke så udsat område, så indtil videre går det godt. Det håber vi hos Langsamt, at det bliver ved med!

 

Vil du se hele vores udvalg af uldsokker og basistøj fra mærket, finder du Joha her

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: OEKO-TEX

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Garment care

Husk først og fremmest, at uld ikke behøver at blive vasket særligt ofte, og kan blive frisket op ved at hænge udendørs eller i badeværelsesdamp. Når du en sjælden gang imellem skal vaske uld, er det vigtigt at bruge vaskemiddel særligt tilpasset uld og finvask som eksempelvis finvask fra Tangent GC. Vask enten i hånden med koldt vand eller i maskinen på et uldprogram ved max 30 grader (dog helst koldt), og brug gerne vaskepose. Udgå tørretumbler og pres i stedet vandet ud med et håndklæde og læg det fladt til at tørre så det holder formen. Hvis du vasker i Hånden skal du lægge det i blød i koldt eller lunket vand i 10-15 minutter uden at massere og vride det. Skyl derefter ulden 4 gange, pres vandet ud uden at vride, og rul det i et håndklæde. Læg det fladt til tørre i stuetemperatur og undgå helst direkte sollys og radiator.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.