Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Ivory

89,00kr.

by Joha

Vælg størrelse: SM

Altid kvalitet for pengene med uldsokker fra Joha Dame

 

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Ivory. Nogle af favorit uldsokkerne i butikken og nogen af dem, der ryger ud ad døren næsten lige så hurtigt, som vi får dem hjem. Men i vinterkulde og efterårsblæst er de også bare skønne, bløde, lækre og varme og du får altid kvalitet for pengene hos danske Joha. Her er det fra kollektionen Joha Dame, men de kan bruges af alle, for samme kvalitet går igen i Johas kollektioner til børn og herre.

 

Trænger dine fødder til ekstra varme og forkælelse, kan du med ro i sindet købe et par Joha uldsokker, de varmer mere end tæerne – giver varme langt ind i kroppen. Her er de i farven Ivory White – vi har dem også i andre farver, hvis du bliver afhængig. De er Oeko-tex certificerede og dejlige.

 

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Ivory:

 

Materiale: 90% uld (mulesing-fri), 5% polyamid, 5% elastan

Certificeringer: OEKO-TEX, Woolmark Blend. Kvalitet:

Størrelse: S = 35-38, M=39-42

Designet i Danmark, fremstillet i Ukraine

Vask: Uldvask 30º

 

Joha designer basistøj, undertøj, sokker og vanter til hele familien. I bløde og holdbare kvaliteter, der altid er Oeko-tex certificerede. Hos Langsamt finder du et blødt og dejligt udvalg fra Joha Dame primært i uld og uld/silke. Tyndt, let og åndbar uldtøj, der kan bruges året rundt og sokker, der er lidt kraftigere.

 

Joha har egen produktion i Ukraine og gør alt for at bevare arbejdspladserne der. Det går heldigvis godt med det og de er ikke så ramt, som mange andre.

 

Find vores udvalg her af uldtøj og uldsokker mm fra danske Joha

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: OEKO-TEX

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Garment care

Husk først og fremmest, at uld ikke behøver at blive vasket særligt ofte, og kan blive frisket op ved at hænge udendørs eller i badeværelsesdamp. Når du en sjælden gang imellem skal vaske uld, er det vigtigt at bruge vaskemiddel særligt tilpasset uld og finvask som eksempelvis finvask fra Tangent GC. Vask enten i hånden med koldt vand eller i maskinen på et uldprogram ved max 30 grader (dog helst koldt), og brug gerne vaskepose. Udgå tørretumbler og pres i stedet vandet ud med et håndklæde og læg det fladt til at tørre så det holder formen. Hvis du vasker i Hånden skal du lægge det i blød i koldt eller lunket vand i 10-15 minutter uden at massere og vride det. Skyl derefter ulden 4 gange, pres vandet ud uden at vride, og rul det i et håndklæde. Læg det fladt til tørre i stuetemperatur og undgå helst direkte sollys og radiator.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.