Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Light Blue

89,00kr.

by Joha

Vælg størrelse: SM

Mangler du varme i tæerne? Så prøv de fine lyseblå uldsokker fra Joha Dame

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Light Blue. En rigtig fin lys blå – næsten isblå og bare de skønneste bløde og dejligt varme uldsokker fra Joha Dame. I kollektionen år efter år, fordi det bare er kvalitet og blødhed for alle pengene, der tilmed giver varme, er åndbare og fugttransporterende, så dine tæer og fødder kan have det godt. Hjemme som på farten.

 

Uldsokkerne er i en ikke alt for kraftig kvalitet, så det kræver nok lidt ekstra plads i støvler og regnstøvler, men har du det, kan du sagtens bruge Johas uldsokker som strømper også. Strømper med indbygget varme 🙂

 

Joha Dame Wool Socks – Uldsokker Light Blue

 

Materiale: 90% uld (mulesing-fri), 5% polyamid, 5% elastan

Certificeringer: OEKO-TEX, Woolmark Blend. Kvalitet:

Størrelse: S = 35-38, M=39-42

Designet i Danmark, fremstillet i Ukraine

Vask: Uldvask 30º

 

Joha er et dansk mærke, du sikkert kender, for de har siden 1963 produceret tøj – først børnetøj og siden er Joha Dame og Joha Herre kommet til. De har fra start haft kvalitet og blødt, dejligt hverdagstøj som omdrejningspunkt og det er det, du stadig får.

 

Joha har egen produktion i Ukraine. Og den støtter vi naturligvis ekstra gerne lige i denne tid. Heldigvis ligger Johas fabrik et sted, der ikke er helt så slemt ramt og de gør alt for at beholde produktionen i Ukraine og bibeholde arbejdspladserne der.

 

Se  vores øvrige udvalg i lækker, smørblød uld og silke her fra danske Joha

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: OEKO-TEX

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Garment care

Husk først og fremmest, at uld ikke behøver at blive vasket særligt ofte, og kan blive frisket op ved at hænge udendørs eller i badeværelsesdamp. Når du en sjælden gang imellem skal vaske uld, er det vigtigt at bruge vaskemiddel særligt tilpasset uld og finvask som eksempelvis finvask fra Tangent GC. Vask enten i hånden med koldt vand eller i maskinen på et uldprogram ved max 30 grader (dog helst koldt), og brug gerne vaskepose. Udgå tørretumbler og pres i stedet vandet ud med et håndklæde og læg det fladt til at tørre så det holder formen. Hvis du vasker i Hånden skal du lægge det i blød i koldt eller lunket vand i 10-15 minutter uden at massere og vride det. Skyl derefter ulden 4 gange, pres vandet ud uden at vride, og rul det i et håndklæde. Læg det fladt til tørre i stuetemperatur og undgå helst direkte sollys og radiator.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.