Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Joha uldundertrøje beige meleret

300,00kr.

by Joha

Vælg størrelse: XSSMLXL

Joha blød ribstrikket uldundertrøje beige meleret

Joha Dame top i merinould i limited edition farven beige. Undertrøjen kan bruges både som  blød basistop og som inderste lag under andet tøj. Holder godt på varmen, og føles utroligt blød mod huden. En undertrøje du kan bruge året rundt, da uld er åndbart og varmeregulerende. Uldundertrøjen har en fin lodret stribe i strikken, så det er ikke bare en klassisk strik i ret, og så er garnet meleret så der er et smukt spil i farven. Nyd den skønne top under dit hverdagstøj på kolde dage, til skituren eller som blødt nattøj.

 

Joha uldundertrøje beige meleret

Pasform: Slim med stræk

Materiale: 100% merinould (mulesing-fri)

Rundet udskæring

Designet i Danmark, fremstillet i Ukraine

Vask: 30° uldvask

 

Joha – et dansk kvalitetsmærke med produktion i Ukraine

Joha er et dansk mærke, som de fleste herhjemme nok kender – både for deres uopslidelige kvaliteter og deres børnetøj. For det startede med tøj til de små, men Joha er også vokset, så du nu både kan få Joha Herre og Joha Dame – vi har kun sidstnævnte. Men samme bløde kvaliteter, som du finder til dine børn. Samme uopslidelige kvaliteter og samme omhu for udvælgelse af materialer. Ansvarlig uld, der er Oeko-tex certificeret.

Produktionen i Ukraine på egen fabrik har fået en lidt anden betydning siden 2022. Johas fabrik ligger dog tæt på Polens grænse, så de har ikke været menneskeligt hårdt ramt, har dog tydeligt mærket til udfald på elektricitet, hvilket har forsinket deres produktion. Joha gør dog alt for at beholde produktionen i Ukraine – ikke mindst for at bibeholde arbejde til deres ansatte nu, hvor der er ekstra brug for det.

 

Se hele udvalgte fra Joha her

Materialer: Merinould, Uld

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Ukraine

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.