Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kavat – Læder støvle – Bodås 2.0 EP Black – Dark Brown

1.700,00kr.

by Kavat

Vælg størrelse: 363738394041

En af Kavats mest elskede modeller gennem tiderne! Bodås er chelsea støvlen, du aldrig vil tage af.

 

Almindelig i størrelse

Materialer: Læder

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Certifications: EU-Blomsten/EU Ecolabel

EU-Blomsten/EU Ecolabel

EU Blomsten er det danske navn på den europæiske mærkning EU Ecolabel. EU Blomsten er EU's officielle miljømærke. Målet med mærkningen er flere: At begrænse miljøbelastningen under produktionen og ved brug, at begrænse sundhedsskadelige, kræftfremkaldende og farlige stoffer samt tungmetaller og at fremme kvaliteten. EU Blomsten er at finde på en lang række produkter lige fra rengøringsmidler (som du sikkert kender) til bla sko og fodtøj (mere aktuelt for Langsamt). Når et produkt har EU Blomsten, betyder det, at der tages hensyn til forbrugerens sundhed og til miljøet under produktionen. Der er således skrappe krav til kemikalier og en mængde skadelige kemikalier for menneske og miljø er udelukket eller stærkt begrænset.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.