Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller Uld Sweater – Svale Knit – Light Blue

1.300,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Svale er en varm sweater i børstet merinould med rullekrave og strukturstrik over hals, skuldre, overarme og bryst.
Pasformen er et klassisk, lige snit og vi anbefaler at vælge Svale i din normalt foretrukne størrelse.

Strukturstrikken giver en finurlig detalje til strikkens ellers enkle og ensfarvede udtryk, mens rullekraven både er praktisk og samtidig vil holde dig varm på de kolde efterårs- og vinterdage. I kombination med et par af vores Nicoline bukser i fløjl vil du være iført et behageligt og særdeles smukt sæt til hverdagen.

Klitmøllers børstede merinould er 100% naturlig, ekstremt blød og behagelig med en let børstet overflade. Al uld, Klitmøller bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores børstede merinould er vores varmeste uld, der samtidig lader kroppen ånde.

100% Merinould – Mulesing fri.

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Materialer: Merinould

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.