Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

LifeWheel planner

220,00kr.

by LifeWheel

Ikke på lager

Lifewheel er kombination af en kalender, et refleksionsværktøj og en taknemlighedsdagbog til at tjekke ind med sig selv i en travl hverdag. Bogen produceres her i Danmark i hånden ved en dygtig bogbinder i Aarhus.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Details

Mere om LifeWheel:  Lifewheel er skabt af entreprenøren Eik Braun Ottesen, der tog udgangspunkt i hans eget behov for et konkret og skriftligt værktøj til at tjekke ind med sig selv, blive mere bevidst og holde en mindfull pause i løbet af en travl dag. Bogen er inspireret af et coachingværktøj, som arbejder med at sætte fokus og skabe balance i ens forskellige livsområder såsom karriere, fællesskab, kærlighed, økonomi etc. De dage man har tid, sætter man sig og reflekterer over de forskellige område og giver det en karakter fra 1-5. Herefter spørger man sig selv hvilke små intentioner man kan gøre for at justere livsområdet, så der er balance deri og man opnår større daglig trivsel. For eksempel kunne det være at ringe til en ven man ikke har talt med længe, gå en lille tur i ens pause eller tale med chefen om en urealistisk deadline. Små justeringer som er med til at nedbringe stress, fjerne rigiditet, pause autopiloten og trække en ud af hamsterhjulet. Et af de vigtigste elementer i Lifewheel er taknemlighedsøvelsen om morgenen eller aftenen. I vores moderne samfund hædres vi ofte for den fysiske træning, men hvad med det mentale fitnessrum, som er ligeså vigtigt. Lifewheel har taknemlighedsøvelser, hvor du noterer 3 små ting du er taknemmelig for i løbet din dag og på den måde træner du din hjerne i at se det gode du har, fremfor altid at fokusere på det negative og de mangler du har. Du bygger på din taknemlighedsmuskel og langsomt bliver den større og du vil opleve at din daglige mentale trivsel øges.