Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans Elvy Western Denim Skirt Blue

900,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: XSSMLXL

Vi elsker noget blå denim, især når det er parret med råhvid tråd. En blød vask har fået indigoen til at blive til den strålende blå. Nederdelen har en afslappet A-form og er i 100% økologisk bomuld. Med sin A-form refererer den til de swingende 60’ere, og detaljerne giver den et strejf af rodeo.

Økologisk bomuld 13,75 oz. 

Kraftig denim

Råhvid tråd ved sømmene

Trykknapper i rustfrit stål

Normal pasform

Lynlås i siden

100% bomuld 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Tunesien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.