Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans – Frida Shorts – Friendly Blue

900,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: W26W27W28W29W30W31

Fan af jeansshorts, så er dette par økologiske denimshorts fra Nudie Jeans geniale

 

Nudie Jeans – Frida Shorts – Friendly Blue – ja, er du til denimshorts, så får du ikke nogen, der er meget bedre end dette skønne par fra Nudie Jeans. Et par solide shorts i 100% økologisk bomuld (denim), der vokser på dig og kommer hurtigt til at sidde perfekt lige netop til dig, som et par strømper, der former sig efter din fod. Et par økologiske jeansshorts med fast opsmøg, knap, lynlås, bæltestropper og vidunderlige 5 lommer.

 

Nudie Jeans – Frida Shorts – Friendly Blue:

 

Pasform: straight fit. Alle shorts har samme længde og varierer kun i livvidde.

5 lommer

Fastsyet opsmøg

Materiale: 100 % Økologisk bomuld

Designet i Sverige, fremstillet i Tunesien

Vask: 30º

 

Shorts fra Nudie Jeans er nogen, du på alle måder kan føle dig tilpas i – også hvis du ikke kan tåle elastan!

 

Nudie Jeans er et svensk mærke med høje krav til både design og det etiske aspekt af en tøjproduktion. Alle deres jeans og shorts er således i økologisk bomuld eller genanvendt bomuld eller evt. en blanding af de to. De holder mest af jeans uden elastan eller kun med meget lidt elastan, så skulle du have svært ved at tåle elastan, er der rigtig mange jeans og shorts at finde hos Nudie Jeans, som du vil kunne bruge. Også dette par shorts. 0 elastan – og 0 pesticider og andet skidt, da det som nævnt er et par økologiske shorts. Fremstillingen i Tunesien er også under fair og ordnede forhold, så du kan nyde dine shorts i de mange år, de gerne skulle holde. Og sker der noget med dem, er der gratis reparations-service på alle par shorts og jeans og Nudie Jeans.

Nudie Jeans designer til både kvinder og mænd, men hos Langsamt finder du pt udelukkende jeans og shorts til damer på hylderne.

 

Se hele vores udvalg her, der også omfatter andet end jeans og shorts fra svenske Nudie Jeans

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation er en uafhængig non-profit organisation, der arbejder med at forbedre løn og arbejdsforholdene i tekstilindustrien. Fair Wear arbejder sammen med NGOer og fagforeningerne i produktionsstedernes lande, og vejleder i hvordan designerne step by step kan skabe forbedringer af arbejdsforholdene. Udover vejledning tager Fair Wear på anmeldte og uanmeldte besøg for at sikre at krav fra den internationale arbejder organisation (ILO) overholdes.   Hvilken forskel gør Fair Wear? • Sikring af løn man kan leve af for både arbejdere i plantager og systuer • Organiseringsfrihed og ret til kollektiv forhandling • Intet børnearbejde • Juridisk bindene ansættelsesforhold Læs mere her: www.fairwear.org/

Hvor er det lavet?

Tunesien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger