Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Harper Mini Sort Lædertaske

1.490,00kr.

by O My Bag

5 på lager

En smuk & klassisk taske til daglig forelskelse: O My Bag Harper Mini Sort

 

O My Bag Harper Mini Sort Lædertaske. Savner du en enkel, stilfuld og klassisk lille sort taske, du kan bruge uanset årstid og anledning, så er Harper Mini fra O My Bag en evergreen, der er en af deres mest populære klassikere og bestemt kan bruges altid. Fra et mærke, der på alle måder kæler om deres designs, kvaliteter og fremstilling, så du kan være sikker på at få en fair produceret og ordentlig taske, der holder, både i kvaliteten og i designet.

 

Du får også to remme med Harper Mini tasken – en bred og en smal, så du kan skifte udtryk uden dog at gå på kompromis med en stilren lækker taske. Harper modellen fås også i større, fælles er harmonika-designet, der dog er mindre udpræget på den lille model her. Fælles er også det smukke, smukke stribede for, som O My Bag altid bruger. Du genkender det nemt, når du først har fået hænderne i en af deres smukke tasker, for det er med til at gøre tasken så indbydende, som den er.

 

O My Bag har brugt en kvalitets-læder, der er vegetabilsk garvet og krom-fri. Foret med striber er i en smuk kvalitet af genanvendt bomuld. Der er tre rum/lommer, de 2 med lynlås og et åbent. Og så er der små ‘slip-in’ lommer. Enkel, smuk og en dejlig all-time klassiker.

 

 

O My Bag Harper Mini Sort Lædertaske:

 

Farve: Sort

Mål: L20 x B14 x H6 cm

Vægt: 630 g

2 medfølgende remme: en smal og en bredere, begge i skind

Den brede rem er 100 cm lang

Den smalle rem kan justeres fra 117 – 132 cm

Magnetisk lukning

Harmonika-design med en åben lomme og 2 lynlåslommer

2 små ‘slip-in’ lommer

100% Læder

Stribet for i 100% genanvendt bomuld

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, GRS-certificeret

 

Fair produktion og krom-frit læder giver luksus-tasker i høj kvalitet fra O My Bag

 

O My Bag er et hollandsk taske-mærke, der har en lang perlerække af klassiske tasker, der kan være svære at vælge i mellem. Båder lædertaskerne og de veganske tasker i æbleskind. Alle smukke – og da de ældes med ynde, bliver de kun smukkere over tid og kan leve længe. O My Bag har flest modeller i eco læder (krom-frit og vegetabilsk garvet), men deres mest populære modeller finder du også i en vegansk udgave, som er veganske tasker i æble skind.

 

O My Bag har altid stået for en fair og ordentlig produktion og arbejder udelukkende sammen med virksomheder, der som minimum er SA8000 certficeret. Det garanterer fair løn og arbejdsforhold.

 

Her kan du se vores store udvalg af skønne tasker – både i læder, skind og i æble læder – fra O My Bag

Materialer: Læder

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Certifications: GRS, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Læderet forarbejdes og indfarves i Kolkata (Indien) og Tuscany (Italien), og sys færdige på tre fabrikker i Kolkata indien. Alle under sikre sunde og fair arbejdsforhold (SA8000 certificeret) Se mere om fabrikkerne her: https://www.omybag.nl/factory-profiles/

Garment care

læder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Med tiden bliver læderet mørkere og mere glansfuldt og blødt.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.