Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Kate – Cognac – Skindtaske

2.740,00kr.

by O My Bag

9 på lager

Kate: En lækkerbisken af en klassisk og helt fantastisk skindtaske fra O My Bag

 

O My Bag Kate – Cognac – Skindtaske. Ja, er du vild med kvalitet og en lækker og rummelig skindtaske i et elegant og klassisk design, så er Kate tasken fra O my Bag til at falde i svime over. Virkelig kvalivare og bare vent til du åbner tasken! For det første åbner den rigtig godt op og giver dig det perfekte overblik. Og du vil frydes over taskens indre i stribet genanvendt bomuld. Masser af dejlige rum og lommer giver dig plads til alt, hvad du behøver at have med på farten.

O My Bags taske med stylenavnet Kate er en rummelig taske i smuk brun læder. Større end de fleste andre modeller fra O My Bag. Tasken har som sagt god plads med tre rum inklusive en indbygget lomme til beskyttelse af en 13″ computer, kortholder, og lille lynlåslomme. Med tasken følger en justerbar rem så du både har mulighed for at bære tasken i hånden og over skulderen.

 

O My Bag Kate – Cognac – Skindtaske

 

Model: Kate

Farve: Cognac

Mål: L 39, B 13,5, H 30 cm

Vægt: 1 kg

Materiale: vegetabilsk garvet læder

Stribet for af 100% genanvendt bomuld

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, GRS-certificere

 

Kvalitet, design & ansvarlighed hos O My Bag

 

Det hollandske mærke O My Bag har flere ting for øje. Selvfølgelig design og kvalitet, men også en ansvarlig produktion rent menneskeligt og også materialemæssigt. Derfor bruges økologisk bomuld til de remme, der medfølger til nogle O My Bag tasker og genanvendt bomuld til alle for. Og selvfølgelig første klasses skindkvaliteter, der garves vegetabilsk uden skidt kemi. Der er heller ikke nogen syntetisk top finish, hvilket også gør, at O My Bag taskerne ældes med ynde og lader brug og alder være synlig. Med andre ord bliver Kate mørkere med årene.

 

Find hele vores udvalg her af skønne og lækre tasker i både skind og veganske udgaver i æbleskind fra O My Bag

 

Materialer: Genanvendt materiale, Læder, Økologisk bomuld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GRS, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Audrey is produced in the O MY BAG STC factory. STC is a smoothly run family business and has around 500 employees, who all have access to healthcare and social benefits, such as retirement funds. Ipshita, daughter of one of the founders, stepped into her father’s business around 7 years ago and is now managing the complete O My Bag department. Her brother Utsav joined about three years ago and is the one responsible for wallets and small accessories.

Garment care

læder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Med tiden bliver læderet mørkere og mere glansfuldt og blødt.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.