Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Bea Lambswool Knit Cardigan

1.999,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: M/LS/M

Schulz by Crowd uld cardigan i smuk brun farve

 

Bea lammeuldscardigan i smukt strikmønster og semi-løs pasform. Bea er den unikke, men diskrete strik, du altid har brug for i dit skab, og den beige farve kan nemt matches til din eksisterende garderobe.

Bea strikcardigan i lammeuld er en del af Schulz by crowds strikprogram designet af grundlæggeren Marie Schulz. Stilen er klassisk og  tidløse, perfekt til hver sæson. Stylen kommer i 2 størrelser.

Hvis du er størrelse xs-m skal du vælge en størrelse S/M. Hvis du er størrelse m-xl skal du vælge en størrelse M/L.

Stil: Bea lammeuldsstrik

Sammensætning: 100% mulesingfri lammeuld

Fremstillet i Nepal hos Yala Knit & Crafts

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Nepal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.