Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Dilby Shirt Dress Darkblue

1.199,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 36384042
Schulz by Crowd Dilby Shirt Dress Darkblue

 

Schulz by Crowd Dilby Shirt Dress Darkblue er en blød og dejlig skjortekjole i klassisk snit med slidser i siderne. I smuk helt mørk blå og i en dejlig kraftig kvalitet af vævet tencel, der har lidt glans i overfladen. Det gør skjortekjolen ekstra fin og du kan bruge den både til hverdag, på job og til en pæn og festlig lejlighed. De lange ærmer er også ganske praktiske, når nu den køligere årstid er i vente og ellers kan de altid smøges op.

 

Schulz by Crowd gør det i klassiske og mere tidsløse designs, der ikke som sådan har en udløbsdato, når moden skifter, men altid kan bruges. Denne skjortekjole med stylenavnet Dilby Shirt Dress er ingen undtagelse. Og da kvaliteten i tencel er blød mod huden og lækker at have på, øger det forhåbentligt din lyst til at bruge kjolen og det er jo det, vores tøj er til for. Sådan har de det også hos Schulz by Crowd – holdbare klassikere, der giver tøjglæde i årevis.

 

 

Schulz by Crowd Dilby Shirt Dress Darkblue:

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% tencel (vævet)

Farve: Dark Blue

Flip

Gennemknappet

Lange ærmer med smal manchet

Slidser i siderne

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Hos Schulz by Crowd er det ikke bare én designer, der står bag kollektionerne. Der er et helt hold af designere i ‘folden’ eller ‘crowden’ hos Schulz by Crowd, der byder ind med designs eller mønstre og prints og som også får deres navn på deres produkter. Det gør man ellers ikke som designer, og det har indehaveren af Schulz by Crowd, Marie Schulz, ønsket at gøre op med. Navngive dem, der laver vores tøj, så de ikke ‘bare’ er gemt bag et mærke.

 

Dilby kjolen er designet af  designeren Helle Lau. Helle Lau kan godt lide minimalistiske og lidt maskuline silhouetter, som hun så giver feminine detaljer. Helle Lau har samtidig et øje for god kvalitet og bæredygtige tekstiler, som ligger til grund for Schulz by Crowds kollektioner og derfor er materialevalget faldet på en kraftig tencel-kvalitet, der samtidig er blød og behagelig.

 

Tencel fremstilles af FSC-certificeret træ i lukket kredsløb. Det betyder at kemikalier og vand renses og genbruges og intet bliver lukket ud i naturen som spildevand. Tencel er et fantastisk blødt og dejligt tekstil, der er åndbart og behageligt at have på.

 

Her finder du mere økologisk tøj, tøj i tencel og lidt strik fra Schulz by Crowd

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.