Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Schulz by Crowd Dilby Shirt-Dress Mustard

800,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 34363840
Schulz by Crowd Dilby Shirt-Dress Mustard

 

Schulz by Crowd Dilby Shirt-Dress Mustard er en klassisk skjortekjole med slidser i siderne. Dog med lidt mere knald på farven end en helt klassisk skjortekjole i sort, farven hedder nemlig mustard og er en varm sennepsgul. Kjolen er fremstillet i en dejlig tung tencel-kvalitet, der er vævet og næsten har noget glansfyldt over sig. De lange ærmer gør kjolen idéel til den årstid, vi nu går i møde: efterår og vinter.

 

Skal du have lidt smuk efterårs-kulør i garderoben, så er Dilby Shirt Dress fra Schulz by Crowd dejligt blød og behagelig og lige skøn at have på til hverdag som på job eller til julefrokosten. Kjolen er gennemknappet med knapperne skjult hele vejen ned.

 

 

Schulz by Crowd Dilby Shirt-Dress Mustard:

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% tencel (vævet)

Farve: Mustard Yellow

Flip

Gennemknappet

Lange ærmer med smal manchet

Slidser i siderne

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Det er designeren Helle Lau, der står bag Dilby kjolen hos Schulz by Crowd. Det er nemlig sådan, at Schulz er bossen – eller rettere indehaveren, der arbejder sammen med flere dygtige designere om Schulz kollektionerne. Marie, som indehaveren hedder, designer også selv, men har med sit mærke ønsket at give navn til nogle af de mange dygtige designere, der findes og som ikke får deres navn på deres designs ellers, hvis og når de arbejder i almindelige og mere kendte brands. Det gør de hos Schulz by Crowd og deraf navnet ‘Crowd’.

 

Hos Schulz by Crowd finder du klassiske designs i ansvarligt fremstillede materialer som eksempelvis økologisk bomuld og tencel som her. Tencel fremstilles nemlig af FSC-certificeret træ i et lukket kredsløb, hvor vand og kemikalier renses og genbruges og ikke ender i naturen. Tencel er dejlig blødt, åndbart og behageligt at have på og du kan glæde dig, hvis ikke du allerede kender det.

 

Find flere klassiske designs i bedste slow fashion stil fra Schulz by Crowd

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.