Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd – Janet Jacket – Light Beige

2.499,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

Denne unikke Janet quiltjakke fra Louise Boye er inspireret af Schulz by Crowd bestselleren Jamie quiltjakke. Den er designet med bindebånd i taljen – både indvendig og udvendig. Dette skaber en smuk pasform og gør det muligt at style jakken med enten en løs eller tætsiddende silhuet. Denne quiltejakke er endnu et tidløst og klassisk design af Louise og kan bruges til enhver lejlighed.

Den er lidt bredere og længere, end den ser ud som på billedet.

 

Pasform: Straight fit

Sammensætning: 82% bomuld 15% hør 3% Marinould

Materialer: Hør, Økologisk bomuld

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Bulgarien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.