Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Karla Shorts Tencel Beige

599,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

Bliv sommerklar med de skønne Karla Shorts med justerbar længde fra Schulz by Crowd i silkeblød tencel

 

Schulz by Crowd Karla Shorts Tencel Beige – et par herlige shorts med en længde, der har den fordel, at du kan folde dem op og ned. Med et opsmøg giver du dem naturligvis en kortere længde, men det er nu også dejligt med lidt flere muligheder. Shortsne giver dermed ekstra glæde i garderoben, fordi de både kan bruges på de helt varme sommerdage, men også på de lidt køligere. Kan styles op og ned og er altid behagelige med skønne lommer og elastisk talje. Samtidig elegante med detaljerede baglommer og en ‘tung’ og alligevel silkeblød kvalitet.

 

Schulz by Crowd Karla Shorts Tencel Beige:

 

Shorts i afslappet fit

Farve: Light Beige

Sidelommer og baglommer

Elastisk talje

100% Tencel

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Et par vaskeægte sommershorts af den skønne, behagelige slags. Dejlig lys beige og et afslappet design, der samtidig nemt kan styles festligt og klassisk. Gi’ dem et opsmøg, hvis det er rigtig varmt eller du foretrækker dem lidt kortere. Nyd lommerne og elastikken i taljen, der giver dem et mere fleksibelt fit.

 

Lækre kvaliteter og tøj i feminine, klassiske designs, der giver masser af glæde

 

Schulz by Crowd er et dansk mærke med klassisk mode. Stilrent og enkelt. Nemt at arbejde med i garderoben. Og altid fremstillet fair og ansvarligt i gode kvaliteter, der giver dig holdbart tøj. Økologisk tøj eller som her i blød og dejlig tencel, der er fremstillet af FSC-certificeret træ i lukket kredsløb, hvor intet kemi lander i naturen. Og hvor vandet renses og genanvendes. Det giver kvalitetstøj med fine detaljer og kvaliteter, man bliver ved med at nyde.

 

Se hele vores udvalg af klassisk tøj til kvinder her fra danske Schulz by Crowd

 

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.