Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz By Crowd Sanne oversize skjorte Blue/White

1.199,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: SML

Helene Galliano har en lang historie som Schulz by Crowds skjortedesigner. Sanne skjorte er et oversize take på en klassiske skjorte, lavet i 100% GOTS-certificerede økologiske bomuld med et elegant, struktureret mønster i en smuk blå og hvid farve.

Helene Galliano er en dansk designer med en Master of Arts grad i Design fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Designskolen, København. Hendes design inkorporerer enkelhed, luksus og der er en ubesværet æstetik til hvert stykke hun designer.

Materiale: 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld

Lavet i Bulgarien hos GS7 Fashion Production

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Bulgarien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.