Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Schulz by Crowd Sanne Shirt Mustard

700,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: SML
Schulz by Crowd Sanne Shirt Mustard

 

Schulz by Crowd Sanne Shirt Mustard er en af Schulz by Crowds klassiske skjorter. Altid med i kollektionen med varierende farver – her en flot sennepsgul kaldet mustard. Så har du lyst til at der flytter lidt (mere) farve ind i din garderoben og må det gerne være en farve, der klæder efteråret, så tjek Sanne skjorten ud.

 

Skjorten fra Schulz by Crowd er designet i et lidt løst og afslappet fit uden at være voldsomt oversized. Den har lange ærmer med manchet og flip, der hører sig en skjorte til, men flippen er ikke helt almindelig bagpå, den er nemlig designet med et split, der er en fantastisk detalje og giver skjorten noget ekstra. Se det sidste produktfoto, hvor det bedst kommer til syne.

 

 

Schulz by Crowd Sanne Shirt Mustard:

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% tencel (vævet)

Farve: Mustard Yellow

Flip med flot detalje bagpå

Lange ærmer med manchet

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Størrelsesguide: S = 34-36, M = 38-40, L = 42-44

 

Skulle du ikke kende Schulz by Crowd, kan jeg fortælle, at det er et mindre dansk mærke med en noget anderledes tilgang til deres designs end stort set alle andre brands. Hos Schulz by Crowd vil indehaveren Marie Schulz nemlig gerne lade yngre designere komme ’til orde’ med deres designs, hvilket betyder, at de får deres navn på tøjet – eller printet. Det gør en designer ikke hos store mærker, men det gør de hos Schulz by Crowd.

 

Sanne skjorten er designet af Helene Galliano, der gerne inkopererer simpelhed og luksus i sine designs samtidig med at hun vægter konstruktion og materialevalg højt. Det spiller nemlig alt sammen ind, når man som Helene ønsker at give sine designs en særlig lethed og elegance. Samtidig er materialevalget altid bæredygtigt, som tencel er, der fremstilles af træ i lukkede systemer uden spild.

 

Her finder du mere i den klassiske genre fra Schulz by Crowd

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.