Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Sanne Shirt Striped Tencel

1.099,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: SML

Schulz by Crowd Sanne skjorte i silkeblød tencel og smukke detaljer

Helene Galliano har en lang historie som Schulz by Crowds skjortedesigner. Sanne skjorte er et oversize take på en klassiske skjorte, lavet i 100% GOTS-certificerede økologiske bomuld med et elegant, struktureret mønster i en smuk blå og hvid farve.

Helene Galliano er en dansk designer med en Master of Arts grad i Design fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Designskolen, København. Hendes design inkorporerer enkelhed, luksus og der er en ubesværet æstetik til hvert stykke hun designer.

Lavet i Bulgarien hos GS7 Fashion Production

Materialer: tencel

Pasform: Oversize.  S=34-36 M=38-40 L=42-44

Lavet i Bulgarien hos GS7 Fashion Production

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Hvor er det lavet?

Bulgarien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.