Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Serendipity – bluse i økologisk bomuld – Slim Tee Sky

390,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL

Serendipity Organics økologisk bluse Sky. Den klassiske basisbluse til dame, der er en trofast ven i kollektionen hos Serendipity Organics og hos dem, der er en heldig ejer. I hvert fald, hvis man har hang til helt blødt og yderst behageligt tøj, for er der noget denne bluse er, så er det blød og behagelig. Og ikke så sært, at den bliver ved med at være tilgængelig uanset om den er med striber eller i en af de mange melerede farver, der har set dagens lys gennem mange år. Faktisk helt siden 2003, selvom den dengang kun var til børn. Det siger lidt om kvaliteten, blødheden og populariteten. Og derfor nyder vi hos Langsamt, at Serendipity udvidede med Serendipity Dame, så voksne nu også kan nyde den vidunderlige kvalitet.

 

Serendipity Organics økologisk bluse atlantic:

 

Pasform: Slim fit

Materiale: 100% Økologisk bomuld

Farve: Atlantic (meleret)

Slank pasform, der dog er ultra blød og strækbar

Rundet udskæring

Lange ærmer

Gots-certificeret

Designet i Klampenborg, fremstillet i Indien

Vask: 30°

 

Helt basis, men så blødt, at man har lyst til at gå i basistøj dagen lang. Og beholde det på om natten, når der er koldt. Og det kan du også bare gøre, for Serendipity Organics har designet denne serie i 1-1 rib, så den er strækbar, åndbar og blød og altid anvendelig. Som loungewear, bluse, under, over og lige hvad du har lyst til. Her i en smuk atlanterhavsblå med smuk melering.

 

Serendipity Organics – nogle af pioneerne i DK inden for økologisk tøj, certificeringer og en fair og ansvarlig produktion

 

Serendipity Organics er et dansk mærke, selvom man kan fristes til at tro noget andet ud fra navnet. De har eksisteret siden 2003 og har været nogle af pionerende herhjemme inden for økologi og tøj. Godt nok i starten som børnetøjsbrand, men de har været Gots-certificerede og SA-8000 certificerede stort set hele deres eksistens og lavet det blødeste af det blødeste til de kære små. Enkle designs og ofte rolige farver inspireret af naturen og jordfarver. Heldigvis har Serendipity Organics også besluttet at lave økologisk tøj til kvinder for snart 10 år siden, da det blev efterspurgt. Og hvorfor ikke tage sine gode og lækre kvaliteter med ind i kvindeuniverset, når nu så mange er så glade for dem? Ja, det har de så gjort og har tilføjet lidt fantastiske strikkvaliteter i bla llama og alpaka ud over deres økologiske tøj i Gots-certificeret økologisk bomuld. Glæd dig til daglig blødhed med denne basisbluse fra Serendipity Organics i Klampenborg.

 

Se hele udvalget af økologisk damemode fra Serendipity Organics

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

Indien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.