Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Alice Cashmere Tights – Black

310,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Kraftige kvalitetsstrømpebukser med kashmir: Alice Cashmere Tights fra Swedish Stockings

 

Swedish Stockings – Alice Cashmere Tights – Black – Lune og bløde strømpebukser. Faktisk af den aller blødeste og luneste slags, for Alice Cashmere Tights fra Swedish Stockings indeholder 10% kashmir, der både gør strømperne super bløde og dejligt lune. Ren velvære og luksus til fødder og ben dagen lang. Ingen grund til dårlige strømpebukser, når du kan glæde dig over et kvalitetspar, der holder længe, som Alice. Nok de kraftigste af Swedish Stockings strømpebukser og måske også de varmeste og blødeste.

 

Swedish Stocking vil nemlig dårlig kvalitet til livs, når det kommer til strømpebukser. Selvfølgelig kan deres strømpebukser løbe, men de holder vitterligt bedre end de fleste andre mærker, vi kender. Og så har de en vidunderlig pasform, der gør dem ekstra behagelige. De ruller ingen steder med deres dejligt høje talje og bløde elastiske kant og glider ikke ned.

 

Swedish Stockings – Alice Cashmere Tights – Black

 

Sorte strømpebukser med kashmir i kraftig kvalitet

Semi opaque

Blød elastisk talje, der bliver siddende

Flade sømme

Tå-forstærkede

100 % emissionsfri produktion

10% kashmir, 52% viskose, 34% polyamid, 4% elastan

Strikket af genanvendt garn

Designet i Stockholm, fremstillet i Italien

Alle strømpebukser fra Swedish Stockings er strikket på emissionsfri fabrik uden spild i Italien.

 

Kvalitet, Æstetik & Etik går hånd i hånd hos Swedish Stockings

 

Jo, der er i og for sig kun godt at sige om Swedish Stockings, hos Langsamt har vi i hvert fald rigtig meget glæde af Swedish Stockings, der udgør nogle af vores yndlingsstrømpebukser. Det er selvfølgelig først og fremmest på grund af den fantastiske kvalitet og pasform – og så er det naturligvis bevidstheden om den gode produktion. Både brugen af genanvendte materialer (af affald) gør os glade og produktionen i Italien, der kører på sol- & vindenergi. Det synes vi faktisk er ret så fantastisk.

 

Swedish Stockings har også et genanvendelses-program og tager gerne udslidte strømpebukser tilbage. Evt. via Langsamt, hvis det er nemmere for dig. Af strømpebukserne bliver der i første omgang fremstillet møbler, primært borde, men Swedish Stockings arbejder på at finde en teknologi, der kan lave nye strømpebukser ud af brugte. Der er de dog ikke endnu.

 

Vil du se alle de fantastiske strømpebukser vi har i kollektionen, finder du her det svenske mærke Swedish Stockings

 

Materialer: Genanvendt materiale, Kashmir, Syntetisk materiale, Viskose

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Kashmir

Kashmir uld er afklippet hår fra pelsen af Kashmirgeden. Håret er utroligt fint og blødt, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Viskose

Viskose er et materiale der oprindeligt stammer fra træ. Materialet hører, sammen med blandt andet lyocell og modal, ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At det er regenererede betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygges til nye fibre, som der kan laves stof af.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.