Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Swedish Stockings – Alma rib tights – Black 70den

100,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Når du trænger til flotte ben i bløde rib-strømpebukser!

 

Swedish Stockings – Alma rib tights – Black 70den. Et par sorte strømpebukser i ribbet struktur, der bare er super dejlige og bløde at have på. Det er alle strømpebukserne fra Swedish Stockings faktisk – dette par giver dig bare en dejlig tykkelse (70 denier) og så den elegante rib, der gør lidt ekstra og giver lidt afveksling til den klassiske sorte strømpebuks. Alle par strømpebukser fra Swedish Stockings er i helt fantastiske kvaliteter og har man først prøvet dem, så ved man, at strømpebukser kan være noget dejligt i sig selv og ikke bare et ‘nødvendigt onde’. De kan være grunden til, at man finder en kjole frem, fordi de bare er behagelige og flotte at have på. Med en talje, der ikke ruller ned og altid flotte ben!

 

Swedish Stockings – Alma rib tights – Black 70den:

 

Ribstrømpebukser

Farve: Sort

70 Denier / Semi-opaque

93% genanvendt polyamid, 7% elastan

Komfortabel og blød talje-elastik

Flade sømme

Tå forstærkning

Bomulds-kile

100 % emissionsfri produktion

Designet i Sverige, fremstillet i Italien

Vask: 30°

 

When one woman’s trash is another woman’s treasure: Swedish Stockings

 

Swedish Stockings kommer som navnet antyder fra Sverige, nærmere bestemt fra Stockholm. De har eksisteret i mange år og startede ud, fordi de to kvindelige grundlæggere, fandt ud af, at nylonstrømper er lavet af petroleum og de fleste af de mange billioner, der fremstilles årligt er i så dårlig en kvalitet, at de ikke holder længe. Det ville de lave om på og derfor får du miljøvenlige strømpebukser hos Swedish Stockings. Det er lige før, vi vil gå så langt som til at kalde dem for bæredygtige strømpebukser, for de har en cirkulær produktion fra genanvendelse til genanvendelse.

Det skal forstås på den måde, at Swedish Stockings strømpebukser enten er lavet af genanvendte materialer og når det er bomuld i Gots-certificeret økologisk bomuld og ansvarlig uld. Strømpebukserne fremstilles i Italien på sol & vind og Swedish Stockings har et recycling program, hvor de tager imod kasserede strømpebukser og genanvender dem. Til møbler lige pt, da det endnu ikke kan lade sig gøre at fremstille nye strømpebukser af gamle. Men så snart, det er muligt, er det det, de vil.

Få luksus og lækre, bløde strømpebukser fra Swedish Stockings.

 

Se hele udvalget her fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

Vask efter brug 5 til 6 gange. vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.