Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Doris dot tights – Black 40den

190,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Prikker, der ikke stikker! Bløde, dejlige strømpebukser i genanvendt nylon fra Swedish Stockings

 

Swedish Stockings – Doris dot tights – Black 40den. Savner du lidt mere end bare sorte strømpebukser, så prøv Doris Dot strømpebukserne med flotte prikker. Doris er Swedish Stocking’s klassiske polkaprikkede model, lavet i genanvendt nylon i 40 denier. Strømpebukserne er i en ekstra blød og samtidig slidstærk kvalitet. Faktisk en ret så fantastisk kvalitet, som kan holde længe, hvis du er omhyggelig og forsigtig med dem. Og en fantastisk ting ved Swedish Stockings strømpebukser er elastikken i livet: Den er ekstra bred, så strømpebukserne sidder ekstra behageligt, og slutter til om hoften uden at stramme. Sikrer, at de ikke glider ned, men giver masser af strømpebukse-nydelse dagen lang og aftenen med 🙂

 

Swedish Stockings – Doris dot tights – Black 40den:

 

Prikkede strømpebukser

Farve: Sort/Sort

40 Denier / Semi-sheer

89% genanvendt nylon, 11% elastan

Komfortabel bred talje-elastik

Flade sømme

Tå forstærkning

Bomulds-kile

100 % emissionsfri produktion

Designet i Sverige, fremstillet i Italien

Vask: 30°

 

Der er mange gode grunde til at elske strømpebukserne fra Swedish Stockings

 

Hos Langsamt er der to strømpebukser-mærker, vi er ekstraordinære fans af. Det ene af dem er Swedish Stockings. Og det er fordi, de er ualmindelige holdbare og man faktisk bliver rigtig glad for sine strømpebukser, når man har Swedish Stockings. Ikke bare noget, man skal have som en slags tilbehør og et nødvendigt onde, men faktisk noget, der gør glad, fordi man opdager, hvor gode strømpebukser kan være.

Der er flere grunde: Produktionen på vedvarende energi (sol & vind), genanvendte materialer og genanvendelse af udtjente strømpebukser hos Swedish Stockings til møbler. På sigt til nye strømpebukser. Fair og ordentlig produktion i Italien. Emissionsfri. Og bare de bedste strømpebukser. Prøv dem!

 

Se hele vores udvalg af udsøgt kvalitet, når det kommer til strømpebukser fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

Vask efter brug 5 til 6 gange. vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.