Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Freja bio wool knee-highs – Navy

160,00kr.

by Swedish Stockings

Ikke på lager

Varme, uldne, fine, tynde knæstrømper fra Swedish Stockings

 

Swedish Stockings – Freja bio wool knee-highs – Navy. Varme og bløde knæstrømper med merinould i den flottest blå i den fineste strik med ribbet mønster. Det giver dig et par knæstrømper, der både luner og samtidig har elegance, fordi de ikke er meget kraftigere end et par uldne strømpebukser. Og rent faktisk kan du få samme kvalitet som strømpebukser. De har også stylenavnet Freja.

 

Freja bio wool knee highs er et par knæstrømper, der som navnet antyder indeholder en stor portion økologisk merinould. Har du tendens til at fryse om tæerne er uld godt og du får ekstra varme i Freja strømperne. De er i en ypperlig kvalitet som alle Swedish Stockings strømper og strømpebukser og de er forstærkede i tåen. Og så er de ONESIZE.

 

Swedish Stockings – Freja bio wool knee-highs – Navy

 

Varme og bløde knæstrømper med merinould

Onesize

Tåforstærkede

50% merinould, 47% polyamid, 3% elastan

Designet i Sverige, fremstillet i Italien

Alle strømpebukser fra Swedish Stockings er strikket på emissionsfri fabrik uden spild i Italien.

 

Swedish Stockings, strømpebukser og strømper fremstillet på sol & vind

 

Swedish Stockings har mange visioner og er også i mål med mange af dem allerede. De vil dårlig strømpe-kvalitet til livs og deres strømper og strømpebukser skal kunne holde længere end 2-3 ganges brug. Det kan de også! Swedish Stockings strømper produceres i Italien på sol og vind og materialerne er økologisk uld, økologisk bomuld og genanvendt nylon. På fabrikken renses vand og der produceres ikke affald – og selvfølgelig er der ordentlige forhold for alle ansatte.

 

Swedish Stockings genanvender også med største glæde alle aflagte strømper, så dem kan du altid returnere til os. De arbejder på at udvikle en teknik, der kan fremstille nye strømper af gamle og indtil det lykkes producerer de møbler af gamle strømper.

 

Er du nysgerrig og vil se flere strømpebukser og strømper, finder du Swedish Stockings her

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale, Uld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.