Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Freja Organic Wool Tights – Black

290,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Freja, de skønneste uldne strømpebukser fra Swedish Stockings, der giver varme og elegante ben!

 

Swedish Stockings – Freja Organic Wool Tights – Black. Varme og bløde strømpebukser i merinould og enkelt rib mønster. Virkelig bare de skønneste strømpebukser, der i sagens natur giver mere varme end et par almindelige nylonstrømper. Og samtidig er de så fint strikkede og så fine og pæne i kvaliteten, at du får flotte, elegante ben i dem, selvom det er et par uldne strømpebukser. Afgjort nogle af vores mest populære strømpebukser efterår og vinteren over.

 

Mangler du sorte strømpebukser i en lækker uldkvalitet med fint ribbet mønster, så er Freja et klart hit. De har tilmed en fantastisk pasform og sidder dejligt højt på maven uden at rulle eller glide ned. Med en blødhed, der gør Freja Organic Wool strømpebukserne til en fryd at have på dagen lang!

 

Swedish Stockings – Freja Organic Wool Tights – Black

 

Sorte strømpebukser med rib-mønster

Blød og behagelig linning

Flade sømme

100 % emissionsfri produktion

50% økologisk uld, 45% polyamid, 5% genanvendt elastan.

Designet i Stockholm, fremstillet i Italien

Alle strømpebukser fra Swedish Stockings er strikket på emissionsfri fabrik uden spild i Italien.

 

Swedish Stockings: Kvalitet, pasform og en ansvarlig produktion på sol & vind-energi

 

Swedish Stockings med hovedsæde i Stockholm fremstiller nogle af de mest slidstærke strømpebukser, vi kender til. Det er en af flere grunde til, at du finder Swedish Stockings strømpebukser hos Langsamt. En næsten uopslidelig og helt fantastisk kvalitet. Pasformen er også vigtig, for hvem gider et par strømpebukser, der ruller ned, glider ned og man skal gå og trække op flere gange i løbet af dagen? Det sker ikke med strømpebukserne fra Swedish Stockings.

 

Swedish Stockings er også et mærke, der fremstiller strømpebukser, som man næsten kan fristes til at kalde bæredygtige strømpebukser. Det er dog et farligt ord at bruge, så vi vil ikke benytte den betegnelse, men vil dog bemærke, at deres produktion i Italien kører på vedvarende energi – vind og sol – og når det er et par strømpebukser i uld, er der altid tale om den bedste kvalitet af økologisk uld. Ellers bruger Swedish Stockings genanvendt nylon til deres nylonstrømper, så de ikke tærer på jordens ressourcer, men bruger af eksisterende. De har et genanvendelses-program og laver pt. møbler af aflagte strømper, så du er altid velkommen til at returnere dine udtjente strømper hos dem – eller os.

 

Find her hele vores udvalg af lækre kvalitetsstrømpebukser fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale, Uld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.