Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Nina fishbone tights – Black 40den

190,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Klassiske strømpebukser i sildeben og ekstra god kvalitet fra Swedish Stockings

 

Swedish Stockings – Nina fishbone tights – Black 40den. Sildebensmønster er et klassisk mønster, der formentlig aldrig går af mode og giver flotte ben. De er elegante og når de kommer fra det svenske strømpemærke Swedish Stockings, så får du også en usædvanlig god og holdbar kvalitet. Og du får et par strømpebukser, der er fremstillet af genanvendte materialer i en helt og aldeles emissionsfri produktion drevet på sol- & vindenergi. Og så får du et par strømpebukser med en uovertruffen pasform og fit. Elegante og dejlige strømpebukser, fra et mærke, der gør sit bedste for at afskaffe strømpebukser i dårlig kvalitet. De er også nomineret som de bedste blandt mange kvinder og i New York Times.

 

Swedish Stockings – Nina fishbone tights – Black 40den:

 

Sildebens-strømpebukser

Farve: Sort

40 Denier / Semi-sheer

90% genanvendt polyamid, 10% elastan

Komfortabel bred talje-elastik

Flade sømme

Tå forstærkning

Bomulds-kile

100 % emissionsfri produktion

Designet i Sverige, fremstillet i Italien

Vask: 30°

 

Strømpebukser, du kan have længere end de fleste andre – fremstillet vha solens varme stråler og vindens pust

 

Jo, Swedish Stockings i Stockholm vil det godt for vores jord og vores medmennesker. Derfor har de en produktion, der overgår de fleste andre. De tilstræber en bæredygtig produktion og bæredygtige strømpebukser ved at producere på vedvarende energi, sol & vind. Ved at bruge genanvendte materialer. Og ved at genanvende udslidt strømper til nye produkter, så der hele tiden er cirkulation i deres produktion. De nye produkter er pt. møbler, men når teknologien er der, ønsker de at fremstille nye strømpebukser. Der er etisk ordentlige arbejdsforhold hos deres samarbejdspartnere i Italien.

Og så er det strømpebukser i høj kvalitet, der sagtens kan holde i flere år, hvis du er omhyggelig og lidt forsigtig med dem. Sidst men ikke mindst kan man mærke kvaliteten og finder med Swedish Stockings strømpebukser ud af, at et par strømpebukser ikke behøver at være et ‘nødvendigt onde’, men at det kan være en beklædningsgenstand, der giver masser af glæde og velvære, når man har dem på!

 

Find her vores udvalg af solvarmede, vindfyldte strømpebukser fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

Vask efter brug 5 til 6 gange. vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.