Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – Navy

190,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Nogle af verdens bedste strømpebukser: Bløde og holdbare med perfekt pasform

 

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – Navy. Bedømt af over 422 svenske kvinder, der alle syntes, de var de bedste. Og så er Oliva strømpebukserne også kåret blandt top 5 i New York Times for bedste strømpebukser. De sidder også bare perfekt med deres høje talje og brede elastisk, der gør, at de ikke ruller i kanten eller hænger, hvor de ikke skal hænge.

 

Olivia Premium Tights er strømpebukser i 60 denier semi-opaque. I den bedste og samtidig dejligt bløde kvalitet er det den klassiske model hos Swedish Stockings. Find også Olivia strømpebukserne i sort og bordeaux. Swedish Stockings strømpebukser er fremstillet i genanvendt nylon og er vitterligt bløde og slidstærke. Elastikken i livet har ekstra bredde og ruller ikke. Nyd dem!

 

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – Navy

60 Denier / Semi-opaque

92 % Genanvendt nylon, 8% Elastan

Komfortabel bred talje-elastik

Flade sømme

Hæl- & tå forstærkning

Bomulds-kile

Designet i Stockholm, fremstillet i Italien

100 % emissionsfri produktion

 

Alle strømpebukser hos Swedish Stockings fremstilles i Italien på en fabrik drevet af vedvarende energi, nemlig på sol & vind. De er fremstillet i genanvendt nylon og vi elsker tanken om strømper, der er fremstillet via vindens blæsen og solens varme stråler.

 

Find hele vores udvalg af de bedste strømpebukser her fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

Vask efter brug 5 til 6 gange. vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.