Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Svea – Dusty blue

170,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Heja Svea! Vi hepper i hvert fald på de fantastiske Svea strømpebukser fra Swedish Stockings

 

Swedish Stockings – Svea – Dusty blue – Kvalitetsstrømpebukser i 30den. Det går mod lysere tider med dette par Swedish Stockings strømpebukser, både hvad den skønne lyseblå farve angår og de 30 denier. Så er du klar til at smide uldstrømpebukserne, men synes ikke helt, det er varmt nok til bare ben, så er Svea en flot mulighed. Flot transparent lyseblå og i den altid fantastiske pasform og kvalitet fra Swedish Stockings. Kendetegnet bla ved den ekstra brede elastik i taljen, der ikke strammer det mindste, men får strømpebukserne til at blive siddende på plads og bare føles helt fantastisk.

 

Swedish Stockings – Svea – Dusty blue:

 

30 Denier / Semi-sheer

89% genanvendt nylon, 11% elastan

Komfortabel bred talje-elastik

Flade sømme

Tå forstærkning

Bomulds-kile

100 % emissionsfri produktion

Designet i Sverige, fremstillet i Italien

Vask: 30°

 

Swedish Stockings tilstræber at give dig de bedste bæredygtige strømpebukser – intet mindre

 

Swedish Stockings er kendt for deres høje kvalitet af strømpebukser. Og også selvom de kun er 30 den som disse, så holder de bedre end langt de fleste andre par strømpebukser i 30 den. De skal selvfølgelig stadig bruges med omhu og ingen flossede negle, men du mærker straks kvaliteten, når du får dem på og den gode pasform med. Og det er ikke det eneste gode at sige om det svenske strømpemærke. De tilstræber nemlig at producere bæredygtige strømpebukser og er ret langt i processen. De fleste af deres strømpebukser fremstilles nemlig i primært genanvendte materialer og de fremstilles i Italien på vedvarende energi, sol og vind. Og en helt emissionsfri produktion. Swedish Stockings har også et genanvendelsesprogram og tager gerne udslidte strømper tilbage, som indgår i deres produktion af mindre møbler som eksempelvis borde. Indtil teknologien er der, til der kan fremstilles nye strømpebukser af gamle, så produktionen bliver helt cirkulær.

 

Se alle vores dejlige strømpebukser her fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

Vask efter brug 5 til 6 gange. vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.