Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking mu Økologiske Shorts – Geranio Green

450,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL

Bare sommerben og skønne, behagelige og bløde sommerdage i økologiske shorts i bæk & bølge fra Thinking mu

 

Thinking mu Økologiske Shorts – Geranio Green – skønne, afslappede, behagelige, bløde. Hver en solskinsdag bliver bare bedre i dette par økologiske shorts fra Thinking mu i Barcelona, der også har en fair og ansvarlig produktion. Shortsne er i en lækker bæk- & bølge kvalitet, der er lidt svær at se på fotos, men virkelig dejlig, let og blød. Selvfølgelig et par Gots-certificerede økologiske shorts, du kan nyde sommeren i.

 

Thinking mu Økologiske Shorts – Geranio Green:

 

Pasform: Relaxed fit

Elastisk talje med snører

Sidelommer

100% GOTS-Certificeret økologisk bomuld

Designet i Barcelona, fremstillet i Indien (fairtrade)

Vask: 30°

Fairtrade & Gots-certificeret

 

Køb tøj med god samvittighed fra spanske Thinking mu

 

Vil du have tøj, der er fremstillet, så alle kan være det bekendt, så kan du roligt vælge Thinking mu fra Barcelona. Deres fremstilling i Indien er fairtrade og de har masser af Gots-certificeret økologisk tøj og andet lækkert tøj i lækre tekstiler som hamp, tencel og meget andet godt. Thinking mu er glade for farver og for en lækker tekstur i deres tøj og derfor er dette par økologiske shorts i en smuk bæk & bølge, der ser lidt ternet ud og giver lidt chancering i farven, på trods af den ensfarvede mørkt armygrønne.

 

Find mere lækkert og økologisk tøj til dame her fra Thinking mu

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

https://thinkingmu.com/en/content/44-fairtrade

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.