Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Armedangels Aaimemi Aqua Flower Skirt

359,00kr.

by Armedangels

Vælg størrelse: XSSMLXL

Varme sommerdage er gode i en smukt blomstret og behagelig økologisk nederdel som Aaimemi fra Armedangels

 

Armedangels Aaimemi Aqua Flower Skirt er en skøn og dejlig sommernedel fra tyske Armedangels. En nederdel i et af deres fine prints, som mærket altid gør meget ud af. Ofte med noget akvarel over sig, som der også er over dette blomsterprint. Nederdelen er i økologisk bomuld og den er designet med en dejlig, fleksibel elastisk talje. Som en nederdel helst skal være for at være bedst, har den naturligvis lommer.

 

En vidunderlig økologisk nederdel i midi-længde med et flot A-snit. Ikke helt nemt at se på disse fotos, men nederdelen har også slidser i siderne. Virkelig en dejlig kvalitet mod huden og da nederdelen også har lidt luft i skørtet, er det bare en vidunderlig nederdel til forår og sommer. Kan kombineres med skjorten i samme print – og med så meget andet!

 

Armedangels Aaimemi Aqua Flower Skirt:

 

Midi-nederdel med blomsterprint

Elastik i taljen

Lommer i siderne

Slids

100% økologisk bomuld (vævet)

Designet i Tyskland, fremstillet i Portugal

Vask: 30°

Modellen er 177cm høj og har str. S på

 

Eco & Fair – Armedangels motto siden 2007 og dermed masser af lækkert økologisk tøj lige siden start

 

Armedangels kommer fra Köln i Tyskland og er måske lidt et tysk svar på Mads Nørgaard – bare helt og aldeles ansvarligt og fair. Det har de været siden deres start i 2007. Eco & Fair er deres motto og du kan altid være sikker på en ordentlig produktion og dejlige kvaliteter, der holder. Her er det en økologisk nederdel og Armedangels er gode til det med pasform, så du får en pasform, der sidder rigtig godt. En nederdel, du både kan bruge til hverdag og fest og masser af dejlige sommerdage.

 

Find hele vores udvalg her af dejligt økologisk tøj fra Armedangels

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, PETA-Approved Vegan

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.