Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Armedangels Elodiaa Multi Flower Skirt tencel

479,00kr.

by Armedangels

Vælg størrelse: XSSMLXL

Ingen sommer uden en skøn, blød og sval nederdel som denne blomstrede fra Armedangels

 

Armedangels Elodiaa Multi Flower Skirt tencel – den skønneste nederdel til sol og sommer. For hvad er en sommer uden en florlet, flowy, behagelig, luftig og dejlig nederdel? Forhåbentlig stadig rigtig god, men bedre i en nederdel som denne smukt blomstrede fra Armedangels. Armedangels er nemlig eksperter i god pasform og flotte designs, der sidder super behageligt. Da de tilmed altid vælger de bedste naturmaterialer, der nærmest kæler for huden, så er der kun én ting at gøre, at glæde sig til sommeren kommer og du kan trække i denne skønne nederdel i tencel. Med lommer og elastisk talje!

 

Armedangels Elodiaa Multi Flower Skirt tencel:

 

Midi-nederdel med blomsterprint

Løst og luftigt A-snit

Elastik i taljen

Lommer i siderne

100% Lyocell (TENCEL™)

Designet i Tyskland, fremstillet i Tyrkiet

Vask: Håndvask

Modellen er 179 cm høj og har str. S på

 

Elodiaa er endnu en dejlig nederdel fra Armedangels. Faktisk synes vi selv, at vi har flere rigtig dejlige nederdele i butikken dette forår/sommer, så det bliver helt svært at vælge. Hvis du er til tencel, der smyger sig luftigt, blødt og let om huden, er det denne, du skal vælge. Også hvis du er til et småt, fint blomsterprint i pink og blå nuancer. Lommer og elastisk talje, selvom det er der i flere af vores nederdele. Sæt den sammen med en ensfarvet top eller skjorte – eller et helt andet print, feks striber.

 

Armedangels – et tysk mærke, der er værd at kende og have i garderoben – Naturligvis Eco & Fair

 

Armedangels er et tysk mærke fra Køln, som vi er rigtig glade for hos Langsamt. Et mærke, der har kollektioner både til herre og dame – hos os finder du kun Armedangels Dame, men det er også værd at lære at kende, hvis du ikke allerede kender mærket. De har eksisteret siden 2007 og startede som en modreaktion på konventionel mode i konventionelle materialer. Derfor finder du kun ansvarligt fremstillede materialer hos Armedangels, der både er Gots-certificerede, Peta-certificerede og arbejder med fair trade. Skønt fair og økologisk tøj, man bliver ved med at være glad for i mange år.

 

Se mere her af vores skønne udvalg at tøj til kvinder her fra Armedangels

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Certifications: PETA-Approved Vegan

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.