Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Basic Apparel Sunai Skirt – smørblød midi nederdel

499,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL

Helt utroligt blød og ultra behagelig midi nederdel – Sunai fra Basic Apparel – en ren klassiker

 

Basic Apparel Sunai Skirt – smørblød midi nederdel. Går du og leder efter en sort nederdel, der både kan bruges helt klassisk, festligt og mere afslappet eller cool? Som er max behagelig med masser af stretch og går lidt ned over knæet? Har blød linning i form af indre elastisk talje, der gør nederdelen endnu mere fleksibel og behagelig? Ja, så lever Sunai nederdelen fra Basic Apparel op til ovenstående og er endda fremstillet i en blanding af certificeret modal og ecovero, der giver den den ekstra blødhed, som den har. En nederdel, der sidder lidt til kroppen og folder sig ud forneden. Feminin og lækker – skal ses på!

 

NB! Fotos af den rødlige i samme model er for at vise længde og snit

 

Basic Apparel Sunai Skirt – smørblød midi nederdel:

 

Skøn og blød nederdel, der har midi-længde og går lidt ned over knæene

Farve: Sort

Længde: XS= 74cm – XL=78cm

Tætsiddende pasform foroven med stræk og løsere forneden

48% certificeret modal, 48% EcoVero Viscose, 4% elastan

Oeko-tex certificeret

Designet i København, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30 grader

 

Find lækkert basistøj hos Basic Apparel – fremstillet med hensyn til miljø og menneske

 

Du kender måske nok allerede Basic Apparel – de stormede i hvert fald frem efter at have været i Løvens Hule. Det danske mærke designer som navnet antyder mest basistøj og alt sammen i såkaldt bæredygtige materialer med så lidt aftryk på miljøet som muligt. Basic Apparels basistøj indeholder også tøj, der snildt kan bruges til fest, som eksempelvis denne nederdel – og det er ikke kedeligt, bare fordi det er basis.

 

Se vores udvalg her af økologisk tøj og etisk ansvarligt fremstillet tøj fra Basic Apparel

Materialer: Ecovero, Modal

Ecovero

Ecovero er et mere bæredygtigt alternativ af viskose fra firmaet Lenzing. Ecovero kommer fra fornyelige træer, hvor ressourcekilden er kontrolleret og certificeret. Ecovero er bionedbrydeligt, da det dermed består af cellulose fibre.  Lenzing er gennemsigtige om deres forsyningskæde, hvilket betyder, at Ecovero kan spores helt tilbage fra fibrenes oprindelse gennem produktion og til deres bortskaffelse af tekstilet.  Ecovero er certificeret med EU Label, hvilket betyder, at det lever op til kriterierne om reduceret vand- og luftforurening, høj farveægthed og begrænset brug af indhold, der er skadeligt for mennesket og miljøet. 

Modal

Modal er et materiale der oprindeligt stammer fra træ, ofte bøg. Modal, viskose og lyocell hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At de er regenererede betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygges til nye fibre, som der kan laves stof af.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.