Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Grobund Mette Nederdel – Økologisk Maxi-Nederdel Navy

899,00kr.

by Grobund

Vælg størrelse: SMLXL

Grobunds klassiske nederdel – den lange i midnatsblå – i skønneste Gots-certificerede økologiske bomulds-poplin

 

Grobund Mette Nederdel – Økologisk Maxi-Nederdel Navy. Kender du allerede noget til det danske mærke Grobund, så kender du måske også allerede Mette nederdelen – eller den kortere Svala. Nederdele, der længe har været at finde hos Grobund og som da også er i et super behageligt, skønt og let bomuldspoplin. Sprødt og alligevel så blødt. Gots-certificeret økologisk. Til masser af sommervejr med bare ben under eller med strømper, når temperaturerne begynder at falde. En nederdel med en bred linning og elastisk talje bagtil, der gør den utroligt behagelig at have på. Og hvad mangler så – lommer – og de er der selvfølgelig i siderne.

 

Grobund Mette Nederdel – Økologisk Maxi-Nederdel Navy:

 

Maxi nederdel med vidde

Bred linning (ca. 7 cm) – fast foran, med elastik bagpå

Lommer i sidesømmene

100% økologisk bomuld (poplin-vævning)

GOTS-certificeret

Designet i Danmark, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30°

Længde inkl. linning | S = 83 cm | M = 85 cm | L = 86 cm | XL = 87 cm

 

Dejligt og behageligt økologisk og ansvarligt tøj og damemode fra danske Grobund med både holdninger og certificeringer i orden!

 

Det danske mærke Grobund har rødderne solidt plantet i den jyske muld og det giver grobund for en masse dejligt tøj. Det er to søstre, der har mærket sammen og aldrig har været i tvivl – det skulle være Gots-certificeret økologisk tøj, du finder i deres kollektioner og som bærer deres fine logo, et g for Grobund. Økologisk tøj, du føler dig godt tilpas i og kan bruges på tværs af årstider og modefænomener.

 

Se hele vores udvalg her af økologisk tøj fra danske Grobund

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.