Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Kristine Eline White Panel Blouse flæser

625,00kr.

by Kristine Eline

Vælg størrelse: XSSMLXL

Smukkeste bluse med flæser i crisp semi-satin økologisk bomuld fra Kristine Eline

 

Kristine Eline White Panel Blouse flæser er den fineste og smukkeste bluse fra Kristine Eline. Der er lidt flæseskjorte over blusen, selvom den ingen knapper har. Til gengæld har den de smukkeste voluminøse ærmer med feminine flæser over skuldrene, lige som den har en fin flæsekant nederst i ærmet. Virkelig en smuk sag også med det lidt lagdelte design, hvor blusen har en mere voluminøs nedre del. Blusen bindes med en lille sløjfe i nakken og ærmerne har også bindebånd i stedet for manchet. En ualmindelig smuk bluse med smuk, feminin silhuet.

Flæseblusen – eller Panel Blouse – findes også i en sort variant. Den sorte er i lyocell og denne hvide udgave er i en lækker, crisp semi-satin i 100% økologisk bomuld, der følger GOTS-certificering standarder i hele produktionsprocessen, inklusiv indfarvning og efterbehandling.

 

Kristine Eline White Panel Blouse flæser:

 

Pasform: Blusen har en voluminøs og løst-siddende nedre del og ærmer, og er mere tæt-siddende omkring brystet.

Materiale: 100% økologisk bomuld

 

Se vores udvalg af smukt tøj fra danske Kristine Eline

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

https://www.kristineeline.dk/baeredygtighed/produktion-og-samarbejdspartnere/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.