Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Bluser dame

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Find et stort udvalg af bluser til dame fremstillet med hjertet det rette sted

Bluser til damer og bluser til kvinder kan være rigtig mange ting. Det kan være kortærmede eller langærmede bluser, basisbluser, festbluser og måske vil nogen betragte skjorten som en slags bluse også? Derfor finder du et stort udvalg af damebluser af diverse slags hos Langsamt. Og der er også skjorter og skjortebluser med i kategorien her. Damebluser online såvel som i vores butikker. Og du er altid velkommen, hvis du vil se og røre i ro og mag – for det er der også i vores langsomme butikker, altså ro, fred og tid. Selvom vores udvalg af bluser til dame er meget blandet, så er der én ting, der er går igen: Det er alt sammen bluser, der er fremstillet ansvarligt og fair fra mærker med et bankende hjerte for vores klode og medmennesker ud over kvalitet og design. Vi udvælger nemlig bluser til kvinder efter følgende kriterier:

  • Smukt og tidløst design – både basisbluser & festbluser
  • Bluser i høj kvalitet
  • Bluser i økologiske og andre miljøvenlige og naturlige materialer
  • Bluser, der er fremstillet under ordentlige forhold

Bluser i naturlige kvalitetsmaterialer

Hos Langsamt har vi en svaghed for kvalitet og for materialer, der føles godt mod huden. Der aller helst kæler om huden eller føles som en kærlig omfavnelse, specielt ved vintertid. Eller aer huden blidt i sommervarmen. føles som en let brise, har varmetempererende egenskaber og enten luner eller føles svalt alt efter årstid. Derfor finder du udelukkende bluser til dame i naturlige kvalitetsmaterialer, der kan holde længe og samtidig er bløde og behagelige. Altid tilstræbt bæredygtige bluser i miljøvenlige materialer. Det være sig feks bluser i økologisk bomuld, i hør, tencel, ecovero, hamp og ikke mindst uld. Uld og silke i blødeste blanding eller andre dejlige blandinger af ovenstående. Du finder også bluser og skjorter fremstillet af forskellige overskudstekstiler, såkaldt deadstock.

Kvalitetsmaterialer er for os også materialer, der kan have forskellig struktur. Strukturer, der giver liv til stoffet og diverse bluser til kvinder eller en særlig følelse. Tænk bare på sandvasket silke eller blød velour. Ualmindeligt bløde strikkvaliteter. Vi er også vilde med en let bæk & bølge, en lækker bomuldssatin eller en sprød poplin. Og er en bluse i en ekstra blød jersey-kvalitet, så er det også et must til basisgarderoben. Kigger du dig lidt omkring på siderne, vil du finde bluser til dame i mange forskellige kvaliteter, strukturer og teksturer – vælg det, du har det bedst med!

Forkæl dig selv med en damebluse i et særligt design eller særlig blød kvalitet

Hvis du vil forkæle dig selv med en helt særlig bluse, der enten er fyldt med glade farver og print, er en ganske enkel og blød basisbluse, en skjorte håndsyet i Danmark eller en uundværlig bluse i hør, så synes vi selv, vi har et udvalg, der er værd at bladre igennem. Du finder også sømandsbluser til damer i maritime striber og ikke mindst i Gots-certificeret økologisk bomuld eller fairtrade bomuld. Du finder silkebluser til fest og andre bløde, smukke bluser i tencel eller ecovero, der ser ud som sandvasket silke og du finder selvfølgelig bløde strikkede bluser til kvinder i uld. Er du sart over for uld, finder du også strikkede damebluser i økologisk bomuld eller hør. Eller sågar i blandinger af hør og silke. Kortærmede bluser og langærmede bluser. Bluser med 3/4 lange ærmer, flæseærmer, ballonærmer og andre former for ærmer. Slå-om bluser. Dameskjorter. Sweatshirts til damer. Økologiske yogabluser.

Find damebluser til både hverdag & fest

I udvalget finder du både damebluser, der er mest egnede til hverdag og andre, der er mere festlige og derfor er oplagte festbluser eller skjorter. Der er bluser til kvinder fra mange forskellige designere, både vores danske, der i visse tilfælde også selv syr dem i DK og fra vores udenlandske brands. Vi vil ikke fremhæve nogle designere her, for alle kan deres kram til det de nu laver og du kan være sikker på, at forelsker du dig i en bluse, så er den blevet til under ordentlige forhold og i ordentlige materialer.