Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kartotek Copenhagen Care Journal – Selvomsorgsdagbog

225,00kr.

by Kartotek

5 på lager

Tag en pause med egenomsorg og plads til tanker og følelser i en lækker dagbog som Care Journal fra Kartotek Copenhagen

 

Kartotek Copenhagen Care Journal – Selvomsorgsdagbog. I alt, hvad Kartotek Copenhagen udvikler og fremstiller ligger et ønske om rofyldte stunder med selvforkælelse. Kvinden bag mærket er uddannet psykolog, så det er ikke helt tilfældigt, hvilke spørgsmål hun stiller i de guidede journaler som Care er en del af. Man kan også kalde den en dagbog eller en selvomsorgsdagbog, for det er i princippet det, den er. Care Journal giver i hvert fald plads til dig og dine følelser og tanker. Reflektioner over dit velvære og hensigter for dagen i morgen. En mulighed for at tjekke ind med dig selv og give dig en pause i dagen eller aftenen. En dagbog, du kan bruge, når du har lyst og ikke er forpligtet til at bruge dagligt, da der ikke står datoer i. Dagbogen er næsten sanselig i sit lækre stofbetrukne ydre og lækre kvalitetspapir at bladre i. Nyder du også en pause fra skærmen og en analog tilgang, så fat pennen og nyd Care Journal fra Kartotek Copenhagen. Dagbogen Care Journal er på engelsk – men derfor kan du naturligvis svare på lige det sprog, du vil.

 

Kartotek Copenhagen Care Journal – Selvomsorgsdagbog:

 

Mål: 13 x 18 cm

Farve: Beige

Indhold: 192 sider med spørgsmål og plads til dine svar

Sprog: Engelsk

Udvendig: Stofinbundet hardcover

Cremehvidt læsebånd

Trykt i EU på svensk papir

 

I sin smukke beige farve og lækre kvalitet af både omslag og papir inviterer Care Journal dig indenfor til dit helt eget univers af tanker og følelser. State of mind. Dagbogen består af 192 sider med spørgsmål på engelsk og stjerner og emojis, så du kan dykke ind i dig selv og finde ud af, hvor på skalaen du og din dag ligger. Nyde en pause i dit eget selskab, hvor du ikke behøver at tænke på andet end dig selv. Med dagbogen kan du skabe fokus og fordybelse. Få lidt sanselighed ind i fingrene ved det lækre papir og nyde den æstetisk smukke Care Journal.

 

Care Journal er en dagbog med fokus på selvomsorg. Kartotek Copenhagen har skabt en hel serie af dagbøger, eller journals, som de selv kalder dem – alle til fokus og fordybelse, selvforkælelse og for at give ro i hverdagen. I hvert fald momenter af ro. Det danske mærke får deres dagbøger og øvrige produkter fremstillet ansvarligt og papiret er fremstillet i Sverige.

 

Find flere dagbøger, kalendere og notesbøger her fra Kartotek Copenhagen

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger