Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kartotek Copenhagen – Memories Journal

225,00kr.

by Kartotek

1 på lager

Gem dine bedste minder med stil!

Livet er en samling af øjeblikke – og nogle af dem er værd at holde fast i. Skriv dine bedste minder ned og gem dem i den smukke stofindbundne notesbog med plads til både skrevne og visuelle minder.

”Jeg designede bogen ud fra et ønske om at indfange og fastholde mine gode minder et sted. Efter en god weekend i sommerhus eller en sjov dag med mine venner vil jeg gerne samle på de gode stunder på en sjov og overskuelig måde. Udgangspunktet var glæden ved at skrive ned, mens man oplever – og efterfølgende kunne mindes og dele med andre”, fortæller Julie Warberg, der ejer Kartotek Copenhagen.

Memories Journal er en hardcover, stofindbundet notesbog i en smuk teglrød farve. Det lille og lette udseende passer i en skuldertaske og kan derfor tages med rundt uden hverken at fylde eller tynge. Det enkle design med plads til en masse minder rummer sider til både skrevne og visuelle minder.

  • Mål: 13 x 18 cm
  • Farve: Teglrød
  • Indeni: 192 sider med linierede sider og sider til visuelle minder.
  • Udenpå: stofindbundet, hardcover. Med cremehvidt læsebånd.
  • Trykt i Europa på svensk papir
  • Sprog: Engelsk

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer over 399 kr. i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.